Ja mam ,powrót do poprzedniej działalności praktycznie niemożliwy mam wrażenie że to zmierza do wezwania poo 0,80 złotego i sprzedaży gotowej spółki notowanej na GPW pod inną branżę np: fotowoltaiikę.
Dnia 2021-01-19 o godz. 12:12 ~marioxx napisał(a): > Ja mam ,powrót do poprzedniej działalności praktycznie niemożliwy mam wrażenie że to zmierza do wezwania poo 0,80 złotego i sprzedaży gotowej spółki notowanej na GPW pod inną branżę np: fotowoltaiikę.
A liczył kolega ile ktoś już zassał od początku grudnia ? To wtedy pokazało się ukryte kupno, gość cały czas zbiera, podnosząc cenę. Twoja teoria jak najbardziej możliwa, tylko cena się nie zgadza. Będzie drożej . Na rynku praktycznie akcji tu nie ma, bo niby w wolnym obrocie ok. 7 mln, ale pamiętajmy że ok 5 mln akcji jest "nieaktywnych" które nie brały udziału w skupach. To pojedyncze sztuki z PŚU , co nie zostały zdematerializowane. Jak by cena w wezwaniu nie była, nie warto oddawać ! Tyle.
Nie mam tych akcji ,trzymam raczej z ciekawości co tu wypłynie , może decydujące jest czy dopną transakcje sprzedaży , jeśli tak to zrobią skup po 1 i skupią resztkę z rynku .Swoje już zarobili przy poprzednich skupach.
Dnia 2021-01-20 o godz. 10:20 ~marioxx napisał(a): > Nie mam tych akcji ,trzymam raczej z ciekawości co tu wypłynie , może decydujące jest czy dopną transakcje sprzedaży , jeśli tak to zrobią skup po 1 i skupią resztkę z rynku .Swoje już zarobili przy poprzednich skupach.
Właśnie że nie zarobili ! Obejmowali akcje dużo wyżej . Jeszcze jest parę rzeczy, o których nie będę na forum pisał.
Dnia 2021-01-20 o godz. 13:41 ~stanisław napisał(a): > Dnia 2021-01-20 o godz. 10:20 ~marioxx napisał(a): > > Nie mam tych akcji ,trzymam raczej z ciekawości co tu wypłynie , może decydujące jest czy dopną transakcje sprzedaży , jeśli tak to zrobią skup po 1 i skupią resztkę z rynku .Swoje już zarobili przy poprzednich skupach. > > Właśnie że nie zarobili ! Obejmowali akcje dużo wyżej . Jeszcze jest parę rzeczy, o których nie będę na forum pisał.
Posiadam te akcje przez cały okres skupu. Jak na razie na tych skupach nie dało się zarobić bo po każdym skupie cena w dół. Dokupiłem trochę po cenie poniżej 50 gr. i czekam. Myślę, że końcówka może być bardzo ciekawa i może da zarobić.