• Ktoś to ma ? Autor: ~Dasko [37.47.244.*]
    Jw
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~czarny [89.151.46.*]
    Wstyd się przyznać ! Mam .
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~moja [83.23.176.*]
    Kiedys przestrzegałem
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~jelonek [212.180.168.*]
    Zaczyna się ruszać
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~ja [91.123.219.*]
    Od jakiegoś czasu jest zwiększony obrót. Wszyscy którzy wiszą czekają na kolejny skup. Może te obroty to dobry znak.
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~marys [83.23.111.*]
    są obroty i ukryte kupno, a to chyba dobry znak. zobaczymy
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~marioxx [46.174.213.*]
    Ja mam ,powrót do poprzedniej działalności praktycznie niemożliwy mam wrażenie że to zmierza do wezwania poo 0,80 złotego i sprzedaży gotowej spółki notowanej na GPW pod inną branżę np: fotowoltaiikę.
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~stanisław [79.186.220.*]
    Dnia 2021-01-19 o godz. 12:12 ~marioxx napisał(a):
    > Ja mam ,powrót do poprzedniej działalności praktycznie niemożliwy mam wrażenie że to zmierza do wezwania poo 0,80 złotego i sprzedaży gotowej spółki notowanej na GPW pod inną branżę np: fotowoltaiikę.

A liczył kolega ile ktoś już zassał od początku grudnia ? To wtedy pokazało się ukryte kupno, gość cały czas zbiera, podnosząc cenę. Twoja teoria jak najbardziej możliwa, tylko cena się nie zgadza. Będzie drożej . Na rynku praktycznie akcji tu nie ma, bo niby w wolnym obrocie ok. 7 mln, ale pamiętajmy że ok 5 mln akcji jest "nieaktywnych" które nie brały udziału w skupach. To pojedyncze sztuki z PŚU , co nie zostały zdematerializowane. Jak by cena w wezwaniu nie była, nie warto oddawać ! Tyle.
    Ok, policzyłem .. ponad 200k kupione z ukrytego. Zostawiam do przemyśleń.
    Nie mam tych akcji ,trzymam raczej z ciekawości co tu wypłynie , może decydujące jest czy dopną transakcje sprzedaży , jeśli tak to zrobią skup po 1 i skupią resztkę z rynku .Swoje już zarobili przy poprzednich skupach.
    Wkradł się "czeski błąd " miało być NIE MAM DUŻO TYCH AKCJI.
    Dnia 2021-01-20 o godz. 10:20 ~marioxx napisał(a):
    > Nie mam tych akcji ,trzymam raczej z ciekawości co tu wypłynie , może decydujące jest czy dopną transakcje sprzedaży , jeśli tak to zrobią skup po 1 i skupią resztkę z rynku .Swoje już zarobili przy poprzednich skupach.

Właśnie że nie zarobili ! Obejmowali akcje dużo wyżej . Jeszcze jest parę rzeczy, o których nie będę na forum pisał.
    Dnia 2021-01-20 o godz. 13:41 ~stanisław napisał(a):
    > Dnia 2021-01-20 o godz. 10:20 ~marioxx napisał(a):
    > > Nie mam tych akcji ,trzymam raczej z ciekawości co tu wypłynie , może decydujące jest czy dopną transakcje sprzedaży , jeśli tak to zrobią skup po 1 i skupią resztkę z rynku .Swoje już zarobili przy poprzednich skupach.
    >
    > Właśnie że nie zarobili ! Obejmowali akcje dużo wyżej . Jeszcze jest parę rzeczy, o których nie będę na forum pisał.

Przynajmniej nie teraz.
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ptak1234 [89.64.54.*]
    Mają 50 hektarów to mogli by fotowoltaikę uruchomić
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~sdf [83.26.161.*]
    przy tych redukcjach na skupach to faktycznie zarobili kokosy
  • Re: Ktoś to ma ? Autor: ~Hutnik [91.208.55.*]
    Posiadam te akcje przez cały okres skupu. Jak na razie na tych skupach nie dało się zarobić bo po każdym skupie cena w dół.
    Dokupiłem trochę po cenie poniżej 50 gr. i czekam. Myślę, że końcówka może być bardzo ciekawa i może da zarobić.
[x]
SOHODEV 0,51% 0,40 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.