• Dawać 4zł Autor: darusuk [84.70.25.*]
    I jedziemy dalej.
    Powolutku do góry.
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~Gość9661 [37.248.164.*]
    Powiedz to temu co postawił zlecenie na 3.99 na 15 tyś akcji. Co za dzban oddaje tak tanio... Dobra spółka niskie c/z bardzo dobre zyski, małe zadłużenie, świetna zdolność kredytowa... Spółka elegancka, a jakiś dzban postawił baton i tyle.
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~Adam [212.106.157.*]
    rozebrane
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~Śruba [89.64.32.*]
    Za 5 miesięcy każdy dzban powie dlaczego on sam tego nie brał
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~Stokrotka [5.172.255.*]
    Gdzie strumyk płynie z wolna...
    Hmmmm, doczekamy do wiosny, czy wymiękniemy?
  • Re: Dawać 4zł Autor: darusuk [83.137.6.*]
    4kw będzie petarda a kolejne niewiele słabsze więc w takiej cenie nie ma sensu oddawać. Kierunek jest 10zł.
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~Stokrotka [85.221.129.*]
    i o takiego entka nam chodzi, bo czym jest 4 zł po dziesieciu latach kiszenia.
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~emeryt [217.173.4.*]
    dokładnie :) kisze sie tu klka lat juz zapomniałem o tych akcjch a tu taka niespodzianka miła...czyzby cos pozytywnego sie działo...?
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~Askme [178.235.191.*]
    Spółka która niema naturalnych oporów na wykresie z wartością księgową 2.5x wyższą niż notowania giełdowe od lat wypłacająca dywidendę i przynosząca zyski, paradoks że to dopiero teraz zaczęło rosnąć, jak zarząd nie zacznie wywalać papiera w eter na nowe Audi czy willę to spokojnie do dychy albo i lepiej dodrepcze na tak niskim FF.
  • Re: Dawać 4zł Autor: wwj231 [165.225.206.*]
    Spółka ma przyjęty program skupu akcji własnych do 10 pln z zamysłem do dalszej odsprzedaży w przyszłości. I ma na to środki z niepodzielonego zysku z lat ubiegłych. W lutym obecnego roku jeśli dobrze pamiętam był komunikat, że dobierali.
  • Re: Dawać 4zł Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    Prezes ma głowę na karku i nie po to trzyma tyle akcji, żeby nagle oddawać za 3-4-5 PLN :)
    generalnie obstawiam, że w ogóle Go sprzedaż nie interesuje
    sfiksowany jest na tym co osiągnął i dalej ambitnie ciśnie co widać po wynikach,
    a że tyle lat poziom akcji był ten sam to dla mnie paradoks, więc jakiś czas tu zawitałem
    ps dobry Mikołaj się szykuje
[x]
NTTSYSTEM -0,69% 8,60 2025-11-19 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.