• Infooooooo Autor: ~Analityk82 [37.248.210.*]
    Pewnie info dziś lub na dniach o rozpoczęciu badań klinicznych na Biomed.
    Tam będzie codzienna gra pod aktualizacje badań klinicznych, a jak za 2-3 tyg ogłoszą, że lek działa, to otworzy się +200-300%, na chwilę.

A tutaj, no cóż, radzę jak najszybciej wyjść, bo wygląda to jak podbitka pod ostatnie ubranie, RN ucieka, kłamstwa się pojawiają, zero espi, uważajcie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Infooooooo Autor: ~baza [52.164.127.*]
    https://simplywall.st/stocks/pl/pharmaceuticals-biotech/wse-bml/biomed-lublin-wytwornia-surowic-i-szczepionek-shares/news/biomed-lublin-wytwrnia-surowic-i-szczepionek-wsebml-takes-on

• Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [37.248.210.*]
    Pięknie, już się USA interesuje, ponoć kancelaria Joe Bidenadzwoniła do Biomedu.
    Poza tym widać, że wirówka JPMorgana zaczęła grać na akumulację.
  • Re: Infooooooo Autor: ~GoldDigger [89.64.119.*]
    Nie kancelaria a sam Biden dzwonił osobiście ale rozmawiał tylko z sekretarka w Biomedzie. Burak cukrowy myślał że jak jest z hameryki to ktoś z nim będzie w Polin gadał.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Gerg [188.146.37.*]
    Dzięki mam tez akcje tu i tu i myśle podobnie ale ten innogene ma potencjał coś tu będzie :)
  • Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [37.248.167.*]
    Mylisz się, tutaj trwa ostatnie ubieranie przed totalną zwała lub zaiweszeniem, ot moje zdanie, doświadczonego gracza i analityka.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Def [188.146.99.*]
    Chyba przed twoją ostatnią szansą naganiaczu.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [37.248.211.*]
    Jaką szansą? Naganiaczem to można nazwać tę spółkę, która "komunikaty" daje via fb zamiast espi, bo za espi trzeba brać odpowiedzialność.
    Nawet Ikea została wymazana, powinno Ci dać do myślenia.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [37.248.165.*]
    No i co, dalej się chowasz? Już zrozumiałeś i wiszisz kto miał rację?
    Tutaj dystrybucja.
    Na Biomed - akumulacja.
    Teraz odp. sobie gdzie będą kursy tych spółek za dwa tygodnie.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Prymus [77.255.243.*]
    Biomed 10zl, innogene 75zl, tak przypuszczam
    Toś poleciał chłopie. Ja obstawiam Biomed 20zl, a IGN 12zl, jeśli nie zawieszą.
    Proporcje słuszne, ale troszkę później. Pierwszy Q przyszłego roku.
    Ale, że co, po godzinie i korekcie 4% ? To tylko potwierdza moją opinię że analityk z ciebie jak z koziej d trąba.
    Za dwa tygodnie? A może za dwa miesiące, albo pół roku? Chrzanisz jak potłuczony i manipulujesz zielonymi i leszczami. Zresztą na tym forum pełno jest takich kłamców i manipulatorów. Opłacanych zapewne przez waszych panów, którym na rękę manipulacje kursem. Zresztą jest już po korekcie, milionerze bananowy. Pogadajcie sobie we własnym gronie z kazikiem, holdem i resztą baranów. A cała resztę PRZESTRZEGAM przed sugerowaniem się wpisami tej BANDY. Pozdrawiam serdecznie.
    Raczej po 2h, ale jak na zegarku się nie znasz, to chyba nie ma sensu dyskutować.
    I tu się zgadzam naganiaczu.
    No to świetnie, najpierw podstawy- tarcza analogowa, a następnie możesz pomyśleć o giełdzie.
    Ty zamiast rozkminiać tarczę analogową patrz na kurs, bo ci ucieka, naganiaczu.
    Ja bym tego za 5zl nie tknął.
    Ty nie bo cię nie stać, naganiaczu. Ale już twój pan który ci rzuca drobniaki za te wpisy - i owszem.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [31.0.87.*]
    I jak tam nieudaczniku, chowasz się?
  • Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [31.0.83.*]
    Tak jak myślałem, zero honoru.
  • Re: Infooooooo Autor: ~Analityk82 [31.0.87.*]
    Chodzi ci o to,że Inno dalej nurkuje?
    Gdybyś miał minimum wiedzy z AT, to byś nie zaklinał rzeczywistości tylko wywalił/ nie tykał tego.
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.