Ciekaw jestem ile czasu zajmie im sprzedaż i włożenie nowej spółki. No i co to będzie.... Jeżeli Gaming to te 20 zł to będzie wyłącznie wspomnienie....
Myślę, że Ci co sprzedadzą teraz swoje akcje za chwilę mogą zasypywać nam forum swoimi żalami gdy będą patrzeć, jak kurs szybuje do góry. Tu trzeba zostać na dłużej :)
Tak to wygląda, oby tylko potem nam tu nie płakał... Ale z drugiej strony może nowi jeszcze będą mieli szansę za ciekawą cenę wejść, ja uważam że cały czas warto.
Wydaje mi się, że może to być dobre zagranie, ale poczekaj do jakiegoś konkretniejszego espi, zobacz na czym spółka będzie się opierać, przeanalizuj wszystko i sam zdecyduj czy warta jest na zostanie na dłużej, twoje pieniądze, twoja decyzja
Mało papieru w ff więc jak znajdzie się kilku chętnych na realizację zysków to i mamy spadek. Jednak przy takich info nie wróżę by się to utrzymało za długo.
Całkiem możliwe ale widać że rynek oczyszcza się i powoli brakuje ludzi którzy chcą oddawać w tych cenach mając z tylu głowy kto przejmuje ta Spolke i domyslajac się po co to robi?