Dnia 2020-12-07 o godz. 22:34 ~Marta napisał(a): > Oj byłoby, ale coś na razie ciężko przejść przez 18... Może jutro się uda, zobaczymy. > Racja i szacunek Kobieto za trafne spostrzeżenie i dla tego ta sesja jest papierkiem lakmusowym na przyszłość
Dnia 2020-12-07 o godz. 22:34 ~Marta napisał(a): > Oj byłoby, ale coś na razie ciężko przejść przez 18... Może jutro się uda, zobaczymy. > To ci teraz życzę by się udało, powodzenia
Jak widać trwa przygotowanie pod coś grubego i nie da się tego niezauważyć. Widać też, że po dzisiejszym dużym obrocie, coraz więcej ludzi zaczyna się nami interesować, a jak wiadomo nie dodrukują akcji i bardzo dobrze. Wystarczy, że zostaną wykupieni sprzedawcy, którzy chcą oddać poniżej 20, a jest tego coraz mniej. W tym tygodniu jestem niemal pewny, że tak będzie i nawet pójdę trochę dalej, myślę że nawet jest szansa przebić dwukrotność tej ceny. Wszystko zależy od tego, czy przed świętami będzie info o tym, co chcą zrobić.
Radzę tobie troliku przedszkolaku też kupować, bo jeszcze gorzej będziesz to niebawem przeżywał, że tak urosło, a nie chciało się słuchać mądrzejszych.
Do bazy jeszcze daleko, z resztą kurs już zaczyna się uspokajać i nie ma tak dużych spadków jak były wcześniej, a jeżeli chciałbyś wiedzieć czemu, prosta sprawa korekta
Dnia 2020-12-09 o godz. 11:51 ~meb napisał(a): > Jak widać walka trwa, w tej chwili lekka stagnacja jakby ludzie czekali na rozwój wydarzeń w środku spółki nie ukrywam że sam czekam > Ruszył w górę kurs
Najważniejsze, w tej chwili są rozstrzygnięcia w zakresie wyxzyszczenie skorupeczki, czyli sprzedaż zorganizowanej czesci przedsiębiorstwa. Myślę że dopiero wówczas pojawia się tutaj konkretne rozwiązania w zakresie niego życia firmy. Ja szacuje że może to nastąpić najwcześniej na przełomie roku, o ile wcześniej były podejmowane działania w zakresie wyceny i poszukiwania kupców.
Spółka pokazała pierwszy krok w nowym kierunku i odbiło się to pozytywnie na giełdzie. Myślę, że kolejne komunikaty dadzą nam to parcie, więc potrzeba cierpliwości.