• Skąd tutaj tylu nowych użykowników? Autor: ~ciekawe [37.47.66.*]
    zeus to nawet w obawie o wasze pieniądze siedzi tutaj 12/24h
    -znany z innych spółek, robi na odwrót niż pisze, przykład https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=8149815&strona=1

• Re: Skąd tutaj tylu nowych użykowników? Autor: ~ciekawe [37.47.66.*]
    skąd żeście wyleźli? z biomedu?
  • Re: Skąd tutaj tylu nowych użykowników? Autor: wolnoplus [5.173.233.*]
    Nie ważne skąd, ważne, że są na Sanwil.
    I nie ważne do ilu zjadą, ważne, że podjadą tam, gdzie Sanwil swoimi wynikami powinien być + gratis pod przyszłe wyniki Sanwil i jego pomysły. A jest ich kilka, patrząc na działania Sanwilu wokół + mWig80 + PPK... oh... rozmarzyłem się.
    Jak już pisałem, z jednej strony mierżą mnie te ich klasyczne i powtarzalne na każdej spółce hasła o zwałach, straszenie, ale bez tego nie było udawanej zwały i jednostek w popłochu, a z drugiej strony... trzymam w dłoni popcorn siedząc na fotelu bujanym.
  • Re: Skąd tutaj tylu nowych użykowników? Autor: ~Aa [37.47.88.*]
    Żeby ich prostować trzeba by tu siedzieć cały dzień, ale i tak wygląda to jak "gra w szachy z gołębiem" :)
  • Re: Skąd tutaj tylu nowych użykowników? Autor: wolnoplus [5.173.233.*]
    Dnia 2020-12-07 o godz. 21:22 ~Aa napisał(a):
    > Żeby ich prostować trzeba by tu siedzieć cały dzień, ale i tak wygląda to jak "gra w szachy z gołębiem" :)

Ja to właściwie bardziej teraz kurs jednym okiem i czekam. Wszystkie oficjalne info nt. Sanwil są dla mnie jednoznaczne.
    A tutaj reaguję tylko na poniektóre teksty, te ociekające "udawaną mądrością" a w podtekście krzyczące: oddajcie nam swoje akcje! Głupie odzywki albo zapytania zaczepne omijam, otrzepując szczekającego pieska z nogawki.
    Siedzą tu cały czas z tego co widzę i skowyczą całą watahą. 
    Darmo tu nie siedzą. Co najmniej za miskę karmy a może nawet i kość.

To prawda. Czegoś takiego jeszcze tu nie widziałem, na biomedzie owszem, ale na takiej społeczce jak Sanwil tak zmasowany atak?
  • Re: Skąd tutaj tylu nowych użykowników? Autor: cmpunk [37.47.45.*]
    Dnia 2020-12-08 o godz. 07:47 ~Aa napisał(a):
    > To prawda. Czegoś takiego jeszcze tu nie widziałem, na biomedzie owszem, ale na takiej społeczce jak Sanwil tak zmasowany atak?

I jaki skok w rankingu :-). Sądzę,że dziś może być apogeum. Na pewno pojawi się dziś nasz pożyteczny idiota i trochę trolli spadkowych zatroskanych o nasze finanse. Już pewnie się gotują do pomocy :-D.
    Powoli się budzą :)
[x]
SANWIL 1,52% 1,34 2026-05-28 09:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.