tu juz za bardzo napompowane , wlasciciel jednego szpitala :) EMCINSMED jest wlascicielem kilku i kurs nie byl grany teraz sie tam trzeba ustawiac niz tu na takim poziome wchodzic
No tak to wygląda od paru sesji są zbierane większe pakiety. Nie ma jakichś spektakularnych zawiech tylko spokojnie bez ciśnienia. Może dzisiaj info...
Wszystko zależy jakie info ale dzisiaj czułem w kościach ten odjazd na 8. Niestety wolnych środków brak. Zobaczymy jak jutro się rozwinie sytuacja. Może być atak na 10 ziko
Może być fałszywe wybicie powyżej 10 i zjazd poniżej aczkolwiek pamiętam że te ok 12 lat temu po wzroście z ok 5 na 10 to powyżej dziesięć dopiero były duże wzrosty 40 i jeden dzień nawet 60% podkreślam ja to pamiętam nie czytam z pseudo wykresu bo byłem na tym papierze wtedy stara gwardia potwierdzi że tak było a kurs doszedł na dziennym mać 28zl nie wiem skąd na wykresie cena 70zl...
Ale ja wtedy też brałem Swissmed po 5 w poniedziałek i skeszowałem w czwartek po 16 średnio i tak jak mówisz to nie był szczyt. Zobaczymy jak teraz rozwinie się sytuacja, bo jest inna rzeczywistość.
Ja sprzedałem w okolicy 19zl kiedy na dziennym po szczycie w okolicy 28 zaczęło spadać później po kilkudziesięciu procentowym spadku kupiłem za.to co zarobiłem czysto spekulacyjnie na strzała po takim spadku liczyłem na kilka kilkanaście % odbicia niestety odbicia nie było później przez kilka dni nie miałem dostępu do notowań upadł limanbrathers w stanach i krach na polskiej giełdzie spadł poniżej 10 usrednialem potem splity robili emisja po po 2 złote i dalej uwalali kurs na 50gr i kiszonka. Tak było na tym papierze więc niech nikt tu nie wbija ciemnoty że papier kiedyś był po 200zl