Rzeźnia niezła była. Znów trochę słabszych oddało. Stresstest był poniżej 3 zeta. I trolle się odezwały na maksa :-). BTW,co robimy z wystawianiem papiera na 300?
Dnia 2020-12-07 o godz. 10:09 sandman76 napisał(a): > ja sobie 2 pakieciki dokupiłem :) > Ale żeby nie było - poranek mnie zaskoczył - nie sądziłem, że jeszcze będę kupował SANWILa :) > > Tak się zastanawiam, czy rzeczywiście większość kupuje na szczytach?
?????? jak to dokupiłem ??? to ty jednak wierzyłeś , że ten 'wspaniały' papier zładuje sie poniżej 3 zł ???? NIE DO WIARY !!!
Jak jeszcze cm/wc punk , wolno+/- napisza , że kupili poniżej 3 zł to juz będzie komplecik trolii wzrostowych
teraz chwilowa podbitka z 2,92 , ale zaraz II fala spadkowa ,....
Dnia 2020-12-07 o godz. 10:19 ~schettino napisał(a): > Dnia 2020-12-07 o godz. 10:09 sandman76 napisał(a): > > ja sobie 2 pakieciki dokupiłem :) > > Ale żeby nie było - poranek mnie zaskoczył - nie sądziłem, że jeszcze będę kupował SANWILa :) > > > > Tak się zastanawiam, czy rzeczywiście większość kupuje na szczytach? > > ?????? > jak to dokupiłem ??? > to ty jednak wierzyłeś , że ten 'wspaniały' papier zładuje sie poniżej 3 zł ???? > NIE DO WIARY !!! > > Jak jeszcze cm/wc punk , wolno+/- napisza , że kupili poniżej 3 zł to juz będzie komplecik trolii wzrostowych > > teraz chwilowa podbitka z 2,92 , ale zaraz II fala spadkowa ,....
piniondze i piniondze-bedziecie mieli jak was zaszczepią-no tak ale wy o tym nie myslicie-czyli wszystko idzie zgodnie z planem a co do ackji-sędziwy prezes niebawem odda władze i bedzie ciekawie-warto trzymaci obserwowac