W czwartek wieczorem, widziano jak na pokład Gulfstreama G 650 pakowane były przez dwuosobową załogę pudła z elementami drukarki i trzy 30 litrowe kanistry z tuszem. Co Musk będzie drukował???
a w piontek na lotnisku we wrocławiu wylondował Antonow. widać ze ladują do niego jakieś skszynie wyladowane z nadrukiem PRYNTERS czyli chodzi o drukarki. i dodatkowo ladujom duże zbiorniki z czemś czarnem, chyba to tusz. Po lotnisku krenci sie jakiś czlowiek co to odbiera. podobny jest do Maska. Wyszczał bedzie jak nic.
W ciągu ostatnich testów stwierdzono, że autopilot Tesli czasem gubi połączenie z GPS i nie wie gdzie dalej jechać. Dzięki intensywnym pracom działu R&D prowadzonym we współpracy z XTPL opracowano jednak innowacyjne rozwiązanie tego problemu: od tej pory każda Tesla będzie wyposażona w drukarkę ekstra cienkich linii i kamerę z dużym powiększeniem na tylnym zderzaku. W trakcie jazdy drukowany będzie na jezdni niewidzialny bez mikroskopu ślad, po którym Tesla automatycznie wróci do punktu gdzie ostatnio miała sygnał. Inwestujcie teraz, zanim ludzie zrozumieją potencjał tej innowacji!
no dobra ale jak drogowcy zmieniom na nowy asfalt, to jak Tesla pojedzie jak nie bedzie nadruku? no jak pojedzie. czyli taki projekt jest nic nie wart. Akcje zanurkują do 1 gronia.
A czy Ty w swojej naiwnosci liczysz że na tym forum znajdziesz jakieś cenne insiderskie informacje albo porady inwestorskie? Ciekawy z Ciebie człowiek.
Nie wiem jak na forum tej spółki, ponieważ jestem tu od niedawna. Na forum innych spółek czasem zdarzają się wartościowe wpisy i merytoryczna dyskusja.
Jeśli chodzi o Twój wpis, to zupełnie nie rozumiem jaki był jego cel i sens.
Z pewnością celem tego forum nie jest wypisywanie głupot, dezinformacja, czy bezproduktywne tracenie czasu. Dla wszystkich, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim czasem, uwierzcie, są ciekawsze rzeczy do robienia w życiu, niż konfabulowanie różnej maści historyjek i wypisywanie ich na forum.
Naprawdę nie wiem czemu martwisz się o cudzy stracony czas. Ja uważam że wpis jest humorystyczny i pozwala się pośmiać. Szkoda mi smutasów takich jak Ty.
Naprawdę nie wiem czemu martwisz się o cudzy stracony czas. Ja uważam że wpis jest humorystyczny i pozwala się pośmiać. Szkoda mi smutasów takich jak Ty.
Nie martwię się o cudzy czas, a o swój, zmarnowany na czytanie tego postu. W Twoim wpisie, który rozpoczął ten wątek, nie ma nic humorystycznego i brzmi raczej jak informacja. No, ale każdy śmieje się z tego, co jest dla niego śmieszne.