Na razie zmienili tylko siezibe na Kraków i odstąpili od uchwalenia emisji Ale szykuje sę coś grubego bo podjęli uchwałę o sprzedaży zorganizowanej części przedsiębiorstwa a to dla mnie oznacza wyczyszczenie i przygotowanie soczystej i czystej skorupeczki pod nową działalność i zapewne dopiero po sprzedaży powiedzą nam czym zajmie się Spółka. Na razie dla mnie najistotniejszy jest brak emisji akcji i zmiana siedziby na miasto Górskiego bo to pokazuje kierunek - przynajmniej dla mnie
Nigdy nikomu nie pisze żeby był ostrożny, to Twoja prywatna sprawa i Twoja decyzja co robisz i za swoje decyzje odpowiadasz. Ja podejmuje swoje decyzje i za nie biorę pełną odpowiedzialność stracę to ja zrobię to ja. Tutaj jestem bo liczę że zarobie, a czas zweryfikuje czy miałem racje
Dnia 2020-12-07 o godz. 07:20 ~meb napisał(a): > Na razie zmienili tylko siezibe na Kraków i odstąpili od uchwalenia emisji > Ale szykuje sę coś grubego bo podjęli uchwałę o sprzedaży zorganizowanej części przedsiębiorstwa a to dla mnie oznacza wyczyszczenie i przygotowanie soczystej i czystej skorupeczki pod nową działalność i zapewne dopiero po sprzedaży powiedzą nam czym zajmie się Spółka. Na razie dla mnie najistotniejszy jest brak emisji akcji i zmiana siedziby na miasto Górskiego bo to pokazuje kierunek - przynajmniej dla mnie > Czyli dzisiejsza sesja zielona ???
Dnia 2020-12-07 o godz. 06:50 ~Wójt napisał(a): > Jakie kroki i działania? W którym kierunku pójdą? Czy rozszerza profil działania? Jak sądzicie? > Same pytania a gdzie są odpowiedzi na nie
Odpowiedzi są w głowie nowych wlascicieli a my o nich dowiemy się wtedy kiedy oni uznają to za słuszne. Ja myślę że więcej zacznie się dziać kiedy zostanie dokonana sprzedaż zorganizowanej czesci przedsiębiorstw, a to zapewne w styczen/luty2021 ale rynek sądzi się swoimi prawami
Ale ludzie tego nie zauważają, czytają wpisy trolli i sprzedają bo myślą że spadnie jeszcze bardziej, no i faktycznie takim działaniem kurs będzie spadał i spadał...
Niestety tak działa rynek... Ludzie zobaczą, że cena spada i panikują. Już wtedy nie widzą tego jaka jest spółka, tylko uciekają bo boją się stracić, często później tego żałując. Jak tu będzie zobaczymy, ale ja jestem dobrej myśli.
Ty myślisz że kurs spada bo ktoś sypie czy mówi o sypaniu pomysl trochę. I odwrotnie kurs rośnie bo ktoś kupuje czy mówi okupowaniu. Jest sypacz i tyle w temacie
Wszystko zależy od tego, czy spółka wyda jakiś komunikat, myślę, że w tym tygodniu może być jeszcze za wcześnie. Uważam jednak, że przed końcem roku powinno się coś wydarzyć, ale jak będzie zobaczymy.