Bo po wejściu Górskiego wszyscy wierzą że Pan Ciszewski January również tu zawita. I gdybym miał obstawiać to postawionym że najpierw musi być wyczyszczony spółka. Tzn sprzedana część zorganizowana przedsiębiorstw a potem rozstrzygnięcia w zakresie kierunku w którym podaży drugie życie Easycall
Jak sadzisz do ilu dojdzie teraz papier? Skoro uważasz że dopiero sie rozkręca? Fakt akcji jest tylko 1,2 mln więc kapitalizacja smieszna- ale też powinna za nią iść podwaliny pod fundamenty a tych na razie nie odkryli przed nami- czym się będą zajmować? OZE? Gaming? A może jeszcze coś innego?
To wiedzą tylko ludzie siedzący w spółce, czekamy na info i się dowiemy czym się będzie zajmować, jakie będą jej fundamenty, dlaczego tak uważam? Patrząc na to co się aktualnie dzieje na papierze, obrót, zwiększone zainteresowanie, nowe dobre nazwiska w RN, pan Górski i być może January w posiadaniu paru procent akcji
Pytanie czy ta umowa dotyczy tej działalności która ma zostać sprzedana? Ja idę w kierunku takim że mnie bardziej interesuje co się wydarzy po sprzedaży zorganizowanej części przedsiębiorstw tj. Jaki będzie przedmiot.nowej działalności? Czy Pan Ciszewski dołączy do swojej prawej ręki Pana Górskiego ?
W plecy to by miał gdyby sprzedal, a jak to przetrwa to po nowym roku jak uda się zrealizować uchwały NWZA będzie liczył zyski, taką jest moja opinia i ja taka strategię przyjalem