Patrząc na wolumen i wskaźniki wyprzedania to trochę idiotyczne te pytanie. Zrzucić kurs 60% w dół i robić dystrybucje akcji. Niby nie ma złych pytań ale nawet jak wolumen wynosi milion akcji dziennie, czyli miernota, to co wogole skłania cię do takiego pytania
Nie wypowiadaj się na czyjś temat. Na pewno nie jestem trolem a ciekawe czy było by Ci do śmiechu jakbyś miał obitą g ębę. Ja cie nie oceniam co tu wypisujesz.
Mariusz czy to już paranoja? Czytam to forum od jakiegoś czasu, ale od niedawna jedyne, co można od Ciebie usłyszeć, to "trol", "nie gadać z trolem", "wypad trolu". Aż żal czytać. Żałosne to są Twoje posty
Współczuje jesli inwestujesz majątek na giełdzie i nie opierasz sie w inwestowaniu na wykresach, otoczeniu rynkowym i analizie technicznej. Tu zarabia tylko przemyślany zakup i sell. Aktualnie Boruta ma negatyene wskaźniki ale miesięczne MA już jest zachęcające od poziomu 73 grosze w dół. Najniższa krocząca to według mnie 0,56 zł. To darmowa sugestia a nie porada inwestycyjna. Spekulacyjna spółka wymaga rozwagi a nie inwestycji całego portfela na ryzyku. Całość to machnij w TSG i za rok pij szampana z kilkudziesięciu procent. Tu może być -60% albo +1000% wiec podejmuj ryzyko albo zmykaj
Dodam od siebie, że też trzeba obserwować NCIndex, a on pozostaje w układzie korekty. Teraz jest jazda na WIG20, ale RSi jest już w strefie wykupienia. Spore prawdopodobieństwo, że może być realizacja zysku i kapitał zawędruje na NC.