• Gorące głowy Autor: ~Kola [89.78.84.*]
    Tym razem może być Ok. Wcześniej ludzi robili w .....
  • Re: Gorące głowy Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    to juz jest inna spólka, pisałem o tym już w wakacje. Zerknij tylko na nowy akcjonariat. Tutaj jest przełomowy temat dla GPW i gammingu. Cięzko sobie nawet wyobraźić jak bardzo to się może rozwinąc, do tego gaming. To może być jeden z lepszych strzałów obecnego oraz 2021 roku. Pamiętajcie korekty tu będa, pewnie dla niektórych nawet dotkliwe. Sam pamiętam jazdy z początku Optimusa a potem CDP gdzie jest dzisiaj to jestem w szoku.
  • Re: Gorące głowy Autor: ~nw [31.0.45.*]
    To będą gorące trzy togodnie. Teraz doczytałem że umowę podpisują nie za równe 3 tygodnie ale nie dalej niż 3 tygodnie od ostatniego espi, a że espi było 04.12, to dają sobie czas do 25.12. Oczywiście w Wigilię i Święta papierów podpisywać nie będą, więc zrobią to najdalej w środę 23.12. A równomiernie mogą i za tydzień. A to oznacza że potencjalni kółkowicze mają bardzo mało czasu na kręcenie kółek, za to dużą szanse na zostanie na przysłowiowym peronie, co mnie osobiście bardzo cieszy. Z resztą by robić kółka musiałby kurs iść w dół, a na to się nie zanosi. Liczę że Raisemana odpali najdalej w dniu podpisania umowy między plw a codeaddict, dając akcjonariuszom piękny prezent świąteczny.
  • Re: Gorące głowy Autor: ~Bobek [5.172.233.*]
    Dziwi mnie ten optymizm wszystkich.
    Wystartowali z Eracoinem i... i nic się nie stało. Projekt niby żyje, niby nie, może do niego wrócą...
    Potem Raisemana, tokeny, blockchain, GPW... i ujaa jaa... Pierwsza kampania miała wystartować (Drug dealer) i ... cisza..
    Teraz wyskok z produkcją i dystrybucją gier...
    Czy ktoś czytał czym Codeaddicit się zajmował? Przecież oni nie mają doświadczenia w tym zakresie.

Mi się wydaje że do Raisemany nie było za wielu chętnych stąd żeby ludki nie odpłynęły obrali kierunek aktualnie na topie - gaming.
    A jak to zrealizować to będą myśleć później.
  • Re: Gorące głowy Autor: ~sko [83.238.85.*]
    Bobek, słabe te twoje teorie, marnie naganiasz.
  • Re: Gorące głowy Autor: ~Bobek [85.221.132.*]
    Dnia 2020-12-07 o godz. 00:11 ~sko napisał(a):
    > Bobek, słabe te twoje teorie, marnie naganiasz.

Długo siedziałem z nimi i ich obserwowałem. W odpowiednim miejscu wyskoczyłem i możliwe że kiedyś wrócę. Przedstawiłem fakty i tyle. Czy to co napisałem mija si ęz prawdą?

Przedstawiłem swoje zdanie i o ile umiesz czytać ze zrozumieniem napisałem "moim zdaniem"... Nie musisz się z nim zgadzać...

• Re: Gorące głowy Autor: ~Pytka [83.26.232.*]
    Może tak być, nie wykluczam niczego ale na ten moment większe szanse są ze coś z tego będzie. Inc nie wszedłby gdby nie było żadnego planu
  • Re: Gorące głowy Autor: ~nw [31.0.45.*]
    Jako że Playway ma mieć 25% udziałów, jakoś nie boję się o brak doświadczenia w tworzeniu gier. Programistów mają, jak będzie trzeba to przerzucą im speców z innej firmy.
  • Re: Gorące głowy Autor: ~Zbik07 [178.212.24.*]
    Surfland odjeżdża
  • Re: Gorące głowy Autor: ~118 [185.122.97.*]
    Dzisiaj powolne skupowanie akcji ;)
  • Re: Gorące głowy Autor: ~Eliasz [46.204.22.*]
    Kurde właśnie myślę czy to zbieranie czy upychanie.
    Najniższa wycena w grupie PlayWay . Kwestia czasu będzie 31 i więcej. Spółka, gdzie udziałowcem jest Córka znanego polityka, i dwóch poważnych innych inwestorów. Wnoszą doświadczenie, ludzi ,pracują wspólnie nad fajnym pomysłem. Co najważniejsze są to spółki bardzo modne.

• Re: Gorące głowy Autor: ~Steelers [83.128.134.*]
    Ta corka to przyslowiowe 5 kolo u wozy. Lepiej by bylo jakby jej w akcjonariacie wogole nie bylo
    Widzę propagandę lewacką albo z TVN. Znajomości, kontakty i informacja tworzą wartość. Myślisz że takie firmy jak Microsoft, czy Facebook powstały bez wsparcia rządów? Tutaj liczy się też osobiste zaangażowanie Prezesa GPW.
[x]
PROACTA 4,71% 0,84 2026-03-26 16:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.