to juz jest inna spólka, pisałem o tym już w wakacje. Zerknij tylko na nowy akcjonariat. Tutaj jest przełomowy temat dla GPW i gammingu. Cięzko sobie nawet wyobraźić jak bardzo to się może rozwinąc, do tego gaming. To może być jeden z lepszych strzałów obecnego oraz 2021 roku. Pamiętajcie korekty tu będa, pewnie dla niektórych nawet dotkliwe. Sam pamiętam jazdy z początku Optimusa a potem CDP gdzie jest dzisiaj to jestem w szoku.
To będą gorące trzy togodnie. Teraz doczytałem że umowę podpisują nie za równe 3 tygodnie ale nie dalej niż 3 tygodnie od ostatniego espi, a że espi było 04.12, to dają sobie czas do 25.12. Oczywiście w Wigilię i Święta papierów podpisywać nie będą, więc zrobią to najdalej w środę 23.12. A równomiernie mogą i za tydzień. A to oznacza że potencjalni kółkowicze mają bardzo mało czasu na kręcenie kółek, za to dużą szanse na zostanie na przysłowiowym peronie, co mnie osobiście bardzo cieszy. Z resztą by robić kółka musiałby kurs iść w dół, a na to się nie zanosi. Liczę że Raisemana odpali najdalej w dniu podpisania umowy między plw a codeaddict, dając akcjonariuszom piękny prezent świąteczny.
Dziwi mnie ten optymizm wszystkich. Wystartowali z Eracoinem i... i nic się nie stało. Projekt niby żyje, niby nie, może do niego wrócą... Potem Raisemana, tokeny, blockchain, GPW... i ujaa jaa... Pierwsza kampania miała wystartować (Drug dealer) i ... cisza.. Teraz wyskok z produkcją i dystrybucją gier... Czy ktoś czytał czym Codeaddicit się zajmował? Przecież oni nie mają doświadczenia w tym zakresie.
Mi się wydaje że do Raisemany nie było za wielu chętnych stąd żeby ludki nie odpłynęły obrali kierunek aktualnie na topie - gaming. A jak to zrealizować to będą myśleć później.
Dnia 2020-12-07 o godz. 00:11 ~sko napisał(a): > Bobek, słabe te twoje teorie, marnie naganiasz.
Długo siedziałem z nimi i ich obserwowałem. W odpowiednim miejscu wyskoczyłem i możliwe że kiedyś wrócę. Przedstawiłem fakty i tyle. Czy to co napisałem mija si ęz prawdą?
Przedstawiłem swoje zdanie i o ile umiesz czytać ze zrozumieniem napisałem "moim zdaniem"... Nie musisz się z nim zgadzać...
Jako że Playway ma mieć 25% udziałów, jakoś nie boję się o brak doświadczenia w tworzeniu gier. Programistów mają, jak będzie trzeba to przerzucą im speców z innej firmy.
Najniższa wycena w grupie PlayWay . Kwestia czasu będzie 31 i więcej. Spółka, gdzie udziałowcem jest Córka znanego polityka, i dwóch poważnych innych inwestorów. Wnoszą doświadczenie, ludzi ,pracują wspólnie nad fajnym pomysłem. Co najważniejsze są to spółki bardzo modne.
Widzę propagandę lewacką albo z TVN. Znajomości, kontakty i informacja tworzą wartość. Myślisz że takie firmy jak Microsoft, czy Facebook powstały bez wsparcia rządów? Tutaj liczy się też osobiste zaangażowanie Prezesa GPW.