Fundamentalne spółka bardzo słabo 3 ludzi garaż i zarobki małej kawiarnii!! Technicznie bardzo słabo trend spadkowy lecimy na sam dół. Co do testów słabo małe sprzedaże duża konkurencja od marca inne spółki wygrały ten wyścig mu kupowalismy marzenia jest grudzień a od marca nic się nie zmieniło tylko kurs urósł bo marzenia były duże straciłem kapitał jest mi smutno święta przykre trzeba uważać na takie balony.
Jaki troll a co powiedziałem w tym nie prawdy wiem że wam się nadal wydaje ze jest super ale innogene nie ma widać takiej mocy aby się przebić a już jest grudzień i setki innych firm dawno sprzedaje testy i ma umowy a tu jest inaczej przy kursie 17zł fakt można czekać i ryzykować a teraz uwazajcie
Dnia 2020-12-06 o godz. 13:39 ~Ernest napisał(a): > Fundamentalne spółka bardzo słabo 3 ludzi garaż i zarobki małej kawiarnii!! Technicznie bardzo słabo trend spadkowy lecimy na sam dół. Co do testów słabo małe sprzedaże duża konkurencja od marca inne spółki wygrały ten wyścig mu kupowalismy marzenia jest grudzień a od marca nic się nie zmieniło tylko kurs urósł bo marzenia były duże straciłem kapitał jest mi smutno święta przykre trzeba uważać na takie balony.