• Niestety lecimy do bazy :( Autor: ~Ernest [5.173.112.*]
    Fundamentalne spółka bardzo słabo 3 ludzi garaż i zarobki małej kawiarnii!! Technicznie bardzo słabo trend spadkowy lecimy na sam dół. Co do testów słabo małe sprzedaże duża konkurencja od marca inne spółki wygrały ten wyścig mu kupowalismy marzenia jest grudzień a od marca nic się nie zmieniło tylko kurs urósł bo marzenia były duże straciłem kapitał jest mi smutno święta przykre trzeba uważać na takie balony.
  • Re: Niestety lecimy do bazy :( Autor: ~xxxx [5.173.177.*]
    do świąt daleko.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.199.76.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Niestety lecimy do bazy :( Autor: ~LUZ [82.4.188.*]
    Ernest [5.173.112.*]

Ile płacą za takie trolowanie?
  • Re: Niestety lecimy do bazy :( Autor: ~Prymus [213.238.90.*]
    Takim jak on chyba mało, bo to oczywiste że już argumentów nie ma i tylko ujada
  • Re: Niestety lecimy do bazy :( Autor: ~ETORO [5.173.97.*]
    Jaki troll a co powiedziałem w tym nie prawdy wiem że wam się nadal wydaje ze jest super ale innogene nie ma widać takiej mocy aby się przebić a już jest grudzień i setki innych firm dawno sprzedaje testy i ma umowy a tu jest inaczej przy kursie 17zł fakt można czekać i ryzykować a teraz uwazajcie
  • Re: Niestety lecimy do bazy :( Autor: technik-at [194.31.35.*]
    Dnia 2020-12-06 o godz. 13:39 ~Ernest napisał(a):
    > Fundamentalne spółka bardzo słabo 3 ludzi garaż i zarobki małej kawiarnii!! Technicznie bardzo słabo trend spadkowy lecimy na sam dół. Co do testów słabo małe sprzedaże duża konkurencja od marca inne spółki wygrały ten wyścig mu kupowalismy marzenia jest grudzień a od marca nic się nie zmieniło tylko kurs urósł bo marzenia były duże straciłem kapitał jest mi smutno święta przykre trzeba uważać na takie balony.

dzięki za akcje po 27
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.