To prawda, ilość akcji w obrocie jest bardzo mało. Jak trend się odwróci to się pozabijają o te akcje. A teraz jest jakaś zmasowana akcja żeby wystraszyć jak najwięcej osób by oddali akcje. Tych troli co tu wymyślają to powinni pozamykać.
Dnia 2020-12-06 o godz. 12:14 ~LUZ napisał(a): > Przy zarobku około 5 mlionmów to C/Z jest w okolicach 30. > Dla takiej spółki to jest już atrakcyjna wycena.
Na Biomaximie też 3 mln w obrocie i pieniądze spływające do firmy z różnych stron :-) A nie 0 przychodu, brak patentu, brak produkcji i wielkie marzenia :-) Takie połączenie Medcampa tu macie z Aquatechem :D
Jak tam obroty na biomaximie, przebija milion dziennie? Jak ostatnio patrzyłem (mam akcje, zredukowane przed zwałą) to była 1 transakcja na 15 minut, wolumeny poniżej 100. Tutaj chociaż jest zainteresowanie
Myślę że teraz to już nie kwestia zdobywania, a formalności. I że poradzą sobie szybciej z tymi formalnościami niż Biomaxoma której dobrze życzę ale od sierpnia podpisuje kontrakt z Meksykiem... Trochę to nieudolne
tu akcji jest w obrocie ponad 2.5 do 3 mli szt. korekta należała się, a sterują ci co mają duże pakiety, to mafia giełdowa, od wystraszonych zbierają akcje na niższych poziomach, kurs wróci do 70 zł, to kwestia czasu. Nie kupujcie, gdy wzrośnie +100%, a kupujcie akcji, gdy spada o -100%, powodzenia.