To że ktoś zbiera to pewne. Jak myślicie, chodzi o szczepienia, o wzrost przychodu z uwagi na zamknięcie szpitali publicznych czy o Luxmed? :-)
Może wszystko na raz?
Opcja 1 to kurs 10-14.
Opcja 2 to kurs 8-10.
A opcja 3? :-)))
Naganiacz optymista? Z 3,5 na 7 uroslo. Więc już dawno masz potwierdzenie ruchu. Szukam i myślę o jego zasięgu, czy to źle? Jak wg ciebie ma być powrót na 3,5 to też chętnie poznam co za tym przemawia.
I nic nie naganiam. Pisanie na tym forum rekomendacji ma ZEROWY wpływ na cenę, więc bez przesady. Chciałem ze starym akcjonariatem pomyśleć o zasięgu i tyle. Wisi mi czy ktoś wejdzie czy wyjdzie bo tak jak mówię, nie przełoży się to na kurs.
Przejęcie reszty Swissmedu ale co dalej ... ? Oczywiście to tylko domysł. Podobno do końca bieżącego roku Luxmed ma pierwszeństwo (w ramach umowy z 2018 roku).
czy luxmed czy nie luxmed tego nigdy TU sie tego nie dowiemy. Fakt ze przespali caly covid, moze w koncowce chca cos ugrac co by sugerowalo ze nie sa tacy glupi jak myslalem.(ktoz nie chce pieniedzy ,obojetnie jak to nazywac spekulacja ,inwestowanie). Ilosc akcji mala,na harperach i innych badziewiach covid dawno zabawa byla.bez wynikow a na jakis smiesznych komunikatach.moze brygada tu wpadla.dla mnie moze rosnac jak i spasc.mam maly pakiet i nie podniecam sie.
Jutro ważna sesja. Co przewidujecie? Korekta? Mocna czy pogłębiona?
... A może gdy wszyscy czekający na korektę to będzie odcięcie? :-) Akcji na S mało. Ktoś wciąż zbiera po 10. Nie wygląda to na koniec wzrostów. Życzę sobie i wam wzrostowych dni jak na innogene :-)
Dziś Enelmed wzrósł już ponad 22 % i wisi na górnych widłach. Na forum Enelmed cisza, ostatni wpis 21 październik 2020. Pod co to rośnie ? Przeoczyłem jakieś info ? Może to jednak Enelmed przejmie Swissmed ?