miedzy iinymii -1975 do 1980-URZĄD TELEKOMUNIKACYJNY ZAMOSC-zajmowane stanowisko ZASTEPCA DYREKTORA- no no szacowny gosc-nie daje wam to myslenia-ja jestem juz spokojny-BEDZIE SUPER...oj tam juz chyba nozkami przebierają,tupią
Dnia 2020-12-05 o godz. 20:28 ~świstak napisał(a): > Szkoda na ciebie klawiatury > Głupotę trzeba tępić bo to świadczy o narodzie > Tyle w temacie
Z reguły nie zaglądam tu w soboty i niedziele i ogólnie odpoczywam od internetu , dziś tu zajrzałem przy okazji i przekonuję się że spadki dopiero się rozkręcają i zgadzam się j.w. że szkoda klawiatury .... jak czytam te przemyślenia o szczepionkach w 3 wątkach - co to ma wspólnego z sanwilem ??? domysły nt. wikany albo te 'akcje' wystawiania akcji po 300zł i w końcu wyciąganie życiorysu prezia adasia z przed 45 lat taaaki szpenio a snw jest gdzie jest , ten "wspaniały" życiorys nie uchronił holdingu np. przed utratą gotówki z opcji walutowych i innych 'trafnych' inwestycji, może niektórzy muszą się uczyć 'trochę' dłużej
co tobie po tych cietych ripostach jak i tak cie zaszczepią-lepiej wymysl cos aby zachowac to co najbardziej warte-co do cytatu ze strony sanwila -guzik mnie obchodzi kariera tego pana -zamysł był inny-ale mało tu bystrych....
Dnia 2020-12-06 o godz. 16:50 ~ja napisał(a): > co tobie po tych cietych ripostach jak i tak cie zaszczepią-lepiej wymysl cos aby zachowac to co najbardziej warte-co do cytatu ze strony sanwila -guzik mnie obchodzi kariera tego pana -zamysł był inny-ale mało tu bystrych....
masz Św. rację na sanku siedzą sami bystrzacy , a szczególnie ci co siedzą od 5,80 do nich się zaliczają i czekają czytając wasze wpisy na kolejne cuda -NIEWIDY,...
CUDA to juz tu były np. wyrwanie kursu z ok. 70 gr na 5,80 i nie zanosi sie na powtórkę
a co do szczepionki to ciebie powinni zaszczepic w pierwszej kolejności nie pytając o zgodę
Dnia 2020-12-06 o godz. 18:16 ~schettino napisał(a): > Dnia 2020-12-06 o godz. 16:50 ~ja napisał(a): > > co tobie po tych cietych ripostach jak i tak cie zaszczepią-lepiej wymysl cos aby zachowac to co najbardziej warte-co do cytatu ze strony sanwila -guzik mnie obchodzi kariera tego pana -zamysł był inny-ale mało tu bystrych.... > > masz Św. rację na sanku siedzą sami bystrzacy , a szczególnie ci co siedzą od 5,80 do nich się zaliczają i czekają czytając wasze wpisy na kolejne cuda -NIEWIDY,... > > CUDA to juz tu były np. wyrwanie kursu z ok. 70 gr na 5,80 i nie zanosi sie na powtórkę > > a co do szczepionki to ciebie powinni zaszczepic w pierwszej kolejności nie pytając o zgodę >
Scett,po co przerywasz weekendowy cug alkoholowy? Czyżby spiryt z Olimpii był tak słaby,że już odpuściło?
Cempunk czy jak ci tam po co na nim siedzisz jak chłop mił rację ? A i jeszcze jedno nikt z was piszacych nie popatrzył na kreski a te kreski nie kłamały oczywiścię jesli wiesz o jakie kreski chodzi Bez obrazy
Dnia 2020-12-06 o godz. 18:54 ~świstak napisał(a): > Cempunk czy jak ci tam po co na nim siedzisz jak chłop mił rację ? > A i jeszcze jedno nikt z was piszacych nie popatrzył na kreski a te kreski nie kłamały oczywiścię jesli wiesz o jakie kreski chodzi > Bez obrazy
Na prawdę,mało mnie,i nie tylko,interesuje ten podwórkowy spekulancik,od kilkunastu lat siedzący na tym forum i nawijający w kółko to samo,tylko ilość znaków zapytania się zmienia :-).
Dnia 2020-12-06 o godz. 18:54 ~świstak napisał(a): > Cempunk czy jak ci tam po co na nim siedzisz jak chłop mił rację ? > A i jeszcze jedno nikt z was piszacych nie popatrzył na kreski a te kreski nie kłamały oczywiścię jesli wiesz o jakie kreski chodzi > Bez obrazy
Od kiedy tu jesteś? Scientino pisze to samo przez pół roku, a jak raz mu sie sprawdziły spadki przez niespodziewane info o szczepionce, to nie znaczy ze cokolwiek merytorycznego idzie za jego słowami
hehe, a jaki to ma związek z tym co napisałem? Brak argumentow i tania proba zmiany tematu. Tzw. zatkało kakao. To tez dowod na to, ze aktualnie probujesz naganiac na spadki, grając z jurasem i scientino w jednej druzynie. Kiedy odkupisz i zaczniesz w druga strone?
Widzę , że 'słynna' lista cm/wcpunk nie jest jedyną listą ,.... a nie mówiłem/pisałem , żeby cm ..... pobierał opłaty za wpisanie na tę swoją listę i zgłosił do Urzędu Patentowego, bo KONKURENCJA siedzi na plecach kto listą walczy - ten od listy ,..... na liście cm/wc jakieś przypadkowe osoby , różne id których ja w 80 - 90 % nigdy na oczy nie widziałem (tzn. tych ich wpisów), a na liście 'Świstaka' id takie samo ,.....
i te dziecinne tłumaczenie złapanego na "gorąco" ar [196,53,0] , na poziomie przedszkola a pudło rezonansowe (cm/wcpunk) jak diabeł z pudełka wyskakuje jak się pojawia jakas krytyka , bez względu na dzień (sobota-niedziela) i jego porę 1:00 czy 2:00 w nocy i podobne frazy o KAKAO ,..... ciekawe ???
Ps. a na "perełce" 3 z przodu zmienia się na ,..... 2 (tak na razie) a taaakie były śmichy-hichy jak ja o tym pisałem przy 5,80
hehe, a jaki to ma związek z tym co napisałem? Brak argumentow i tania proba zmiany tematu. Tzw. zatkało kakao. To tez dowod na to, ze aktualnie probujesz naganiac na spadki, grając z jurasem i scientino w jednej druzynie. Kiedy odkupisz i zaczniesz w druga strone?