Straszak na S nie dziala. Zanizanie po 10 akcji tez to teraz wyslannicy sie pojawili. Ciekawe dlaczego raport mialby byc slaby. Swieta ida. Zreszta juz taki jeden pisal, ze poprzedni bedzie slaby i sie pomylil.
Nieprawda, już od stycznia będzie ruch. Raport, trailer, zintensyfikowanie kampanii pociągnie kurs do góry. Wielu troli chciałoby kupić po taniości zanim pociąg odjedzie. To się raczej nie uda ale trole będą w natarciu
Premiera jest w polowie roku a wy juz pracujecie zeby straszyc ze kurs spadnie. Przypadek? Nie sadze. Widac desperacje w odbiorze akcji. Nie chca oddawac a wy nie chcecie placic powyzej 65+.
Straszcie dalej. Tutaj wystarczy poczekac i kto masry widzi ze Vr coraz bardziej grany na rynku. Wy tez o tym wiecie.
Gdy ulica robi problemy i nie chce sprzedawać trzeba wywołać u niej emocje - przestraszyć.i zniechęcić. Warto zawsze mieć w pamięci tę zasadę.
Pół roku minie szybko, a mnie dodatkowo bardzo, jaki będzie następny projekt. W Q1 2021 wypadałoby go już ogłosić. Jak zawsze wiadomo, że: bankrót, wodospat, wydmóha. Move along, move along. xD
Chwilę,zapomnieliście o jednym:podali że debiut IVR na NC i przeniesienie Carbona na główny rynek planują na II kwartał.To z całą pewnością da kopa w górę.
Nie ma co wdawać się z trollami w polemikę,szkoda czasu.Dla mnie nie ma znaczenia czy dane akcje trzymam lat pięć,dziesięć czy piętnaście.Jak byłem młodym szczylem to tak skakałem z akcji na akcje,nie mogłem wytrzymać miesiąca na jednej spółce. Ale przez lata praktyki zmieniłem sposób inwestowania.Nikt mnie dzisiaj nie wystraszy,możecie wystawić nawet na S 50K i nie zrobi to na mnie żadnego wrażenia.Pozdrowienia dla cierpliwych.
Jak to w zyciu jest ze taki troll zawsze wie lepiej co spolka planuje w kolejnych miesiacach oraz co obecni posiadacze zrobia. O dzieki wam bo bez was bylibysmy jak szieci we mgle!
Obroty sie pojawia jak na VR zacznie sie hype. Niech kurz po CP2077 opadnie i niech tratuja sie przy F51.
Wiemy ze grasz na spadki pokazujesz to na wielu forach. Probuj dalej. Moze uda ci sie zgarnac jakies drobne ilosci akcji. Wieksze to nie na tych poziomach.
A jak nastepnym razem chlapniesz poziom 30 zl to chociaz zerknij na AT hahahahaha. Tu leszczy juz nie ma bo to nie spolka na kupno sprzedaz wiec kolarze juz wiedza ze nie ten adres. A reszta wie co ma w portfelu.
Wowa to trolle bez powodu sie nie pojawily. W sumie to czekalem na nich ale nadal jest za malo, wiec jeszcze troche to kulminacji. Nic nie dzieje sie bez przyczyny.
Kapital idzie od niwcierpliwych do cierpliwych a najlatwiej grac na emocjach co trolle wiedza. Takze nie raz jeszcze beda nam wmawiac co zrobimy z akcjami i jak sie bedziemy tratowac ze sprzedaza hahahaha
Nie ma się czym podniecać, to już czas na pikowanie przed wybiciem. Ostatnim razem ten nurkowaliśmy na 50 i zakończyliśmy na 95. Jesteśmy na to gotowi. Ten tydzień to będzie czas zakupów przed świętami.
Jak fajnie po robocie zanurzyć się w VR i obejrzeć dobry film na bigscreen albo wskoczyć na koncert w Wave albo wyskoczyć do Jurassic Park i nakarmić dinozaury. Coraz więcej rodaków spotykam w VR i ich przygoda zaczęła się od quest2. Polecam też wirtualne muzea, Dreams of Dali dla VR to uczta od mistrza Salvadora. Wydaje się że rynek jeszcze nie przewidział sprzedaży quest2, a przecież Q1 2021 to Dark Times właśnie na quest2. Gdzie będzie się można pobawić w czarodzieja. Długo ten tytuł będzie na top list na oculusie.
Nie balon tylko spolka generujaca zyski z podstawowej dzialalnosci.
I nie konczy tylko zaczyna swoj lot po korekcie. Warhammer wkrotce. VR bedzie gwiazda 2021 i wy to doskonale wiecie. Zlecieliscie sie od zeszlego tygodnia i zaczynacie swoja narracje na odebranie akcji po taniosci. Tanio juz bylo.
Raporty do premiery WH w kontekście obecnej kapitalizacji nie będą robić szału (a będą przynajmniej 2). To nie jest pesymistyczna prognoza a raczej patrzenie bez zbędnych emocji na najbliższe miesiące.
Tak bo kolarze nie zarobia a maszynka nadal z prawej na lewa.
Maja jeszcze troche czasu na kupno bo blizej Warhammera i przejscia na GPW oraz wydania horroru erotycznego przez iron skonczy sie zabawa. My tutaj z kolegami mamy czas. Czekamy juz wiele miesiecy. Kolejne trzy nie robia nam roznicy.
To juz koncowka. Obroty coraz wieksze. Ciekawe czy dzisiaj zamknie sie w okolicy 63-64 - piekny wzrostowy mlot by sie namalowal. Zobaczymy co maja w planach.
Batonik pojawia sie i znika na gornych. Nie bez przyczyny.