• Rt lamp na stronie cbdna Autor: mroy81 [83.8.14.*]
    Dlaczego nie ma testu w ofercie na ich stronie?
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Kazik [89.64.72.*]
    Możew dlatego że strona z ofertą zawiera dane zgodne z prawdą ?

• Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: mroy81 [83.8.14.*]
    To jak mają firmy się zgłaszać z chęcią zakupu jak nie ma tego w ofercie? Tak tylko myślę na przykładzie mojej firmy, w której pracuje ponad 300 osób. Jak nasz zakupowiec ma kupić to i pokazać prezesowi, jeśli cbdna tego nie ofertuje? To cbdna jeździ od drzwi do drzwi jak jehowi?
    W punkt !!!
    Chociaż miałem na myśli coś inbnego.
    Czy nie jest tak, że oprócz apologetów tej spółki nikt nie wie że Innogene produkuje takie testy ??

Czy na formach branżowych są informacje o testach RT LAMP CBDNA ?

Czy istnieją one tylko w wypowiedziach pp. W. i H. na fb i w ich płatnych wywiadach ??

Odpowiedz sobie sam

Z ciekawości dzisiaj zadzwonię, wyślę zapytanie na fb cbdna i się spytam czy mogę dziś zrobić test rtlamp. Chyba, że to test tylko dla zainteresowanych z indii, uk i innych francuzów. I minimalna ilość zamówienia to 1mln sztuk.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Akademik [31.0.68.*]
    Nie a Medicofarmy produkuje dla nich paluszki,dystrybutorzy w UK,Francji i Chorwację je proponują,wiesz myślałem że jesteś merytoryczny ,ale tym wpi sen poległes,zaraz powiesz że nie ma pandemi przestań i postaw klocks
    Dystrybutor z Chorwacji to lobbuje za tytułem Zagrzeb miastem czegoś tam.
    Dystrybutor z UK to równolegle handluje pluszakami, zresztą zadzwoń do polskiego przedstawiciela Virolizera i sprawdź cop wie o testach
    O Francuzie się nie wypowiem,
    Ale dziwnym trafem u francuza jest też Biomaxima ...
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Greg [93.132.73.*]
    Tak...test nie istnieje i dostali Patent i Znak CE na produkt widmo od Instytucji Rządowej?

Już trolowisko na tym forum przechodzi ludzkie pojęcie.

Wy się naprawdę nie boicie odpowiedzialności karnej za te kłamstwa które tu wypisujcie?

Przecież to podlega pod celowe działanie na niekorzyść spółki, manipulowanie opinią publiczną, Zniesławienie i parę innych Paragrafów...

To że macie zmienne IP w niczym was nie uchroni gdy sprawą zajmie się prokuratura i policja.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: mroy81 [31.0.84.*]
    Zgodzę się, że test istnieje+ce+patent. No, ale nurtuje mnie brak tego testu w ofercie dla zwykłych ludzi przychodzących z ulicy. Przecież to jest chwila roboty na stronie internetowej. Patrząc na przychody inno powinni się liczyć z każdą 100zl przychodu. Chyba, że liczą na złoty strzał z indii na miliony...
    Czym innym jest otrzymać potwierdzenie zgloszenbia produktu do rejestracji na podstawie próbek i opisu technologii.

To istnieje.

Czym innym jest produkować fizycznie produkt (będący zawartością porezentowanych na zdjęciach pudełek) i mieć go w dystrybucji.

Jak rozumiem autora - on zadaje pytanie o to drugie.

• Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~funio [91.192.199.*]
    Co to jest Instytucja Rządowa? xD
    Serio pytam, zainteresował byś się chociaż KTO wydaje taki certyfikat, KTO rozpatruje zgłoszenie patentowe? To są Wasze pieniądze, a nawet nie wiecie w co inwestujecie
    Jest przecież na stronie.

Tutaj masz wszystko opisane:
    http://www.inno-gene.pl/aktualnosci/strona-produktowa-na-sars-cov-2-rt-lamp-fast-detection-kit
    Ale tu jest pytanie o stronę CBDNA !
    Czy wy naprawdę macie problem z czytaniem i rozumiem po polsku?

"
    Zapraszamy do odwiedzenia strony produktowej dla testu SARS-CoV-2 RT-LAMP Fast Detection Kit. Szbki genetyczny test został wyprodukowany przez naszą spółkę zależną - Centrum Badań DNA sp. z o.o.

Na stronie Covid5Test można złożyć zamóienie i przejrzeć siatkę naszych dystrybutorów."

Wystarczy wejść na stronę:
    https://covid5test.com/

Macie tam
    formularz do rejestracji
    Telefon, mail i adres CBDNA.
    Czyli wynika z tego, że tworzą sieć dla firm i instytucji. Test nie będzie robiony dla ludzi z ulicy. Dziwne, jeżeli potrzebują każdą złotówkę na odczynniki. I dziwne, bo test jest wykonywany w kilka minut.
    Akurat to, że test nie jest dla ludzi z ulicy to prawda.
    Test jest dla lekarzy, pielęgnierek itp.
    Podobnie jak nie możesz sobie pobrac krwi i przynieść do badania, nie możesz sobie zrobić takiego testu.
    To że próbki moczu (na czczo) kału i ... parę innych przynosi się samodzielnie dolaboratorium to kwestia intymności tweorzenia próbek.
    Ale już sportowcy mocz oddają w warunkach kontrolowanych.

Powtórzę - to nie jest test który będzies mógł kupić w aptece i sobie zrobić.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Markopoli [185.237.157.*]
    Nie będzie dla ludzi z ulicy. To nie jest paczka prezerwatyw, która możesz kupić, założyć, zużyć i wyrzucić. Razem z testem musiałbyś zakupić również cały osprzęt do przebadania testu! Jeśli nie macie pojęcia o produkcie to się nie wypowiadajcie. Spadać na inne spółki...
    Chodziło mi o to, że idąc dzisiaj do cbdna w poznaniu nie zrobię tego testu rtlamp. Świadomy jestem potrzeby odpowiedniego sprzętu w labie.
    A tu ... masz 100% racji, niezła zagwozdka ...
    Odpowiedź może być w mojej pierwszej odpowiedzi.

Skoro zgadasz się z treścią tej mojej wypowiedzi - to czemu nie z innymi ?
    To chyba logiczne, że skupiają się na Dużych odbiorcach.

Przecież o to chodzi w każdym biznesie. Wolumen sprzedaży=Zysk.

Mroy piszesz, że masz firmę i ciebie to dziwi?

To czym się ta twoja firma zajmuje?
    Nie piszę, że mam firmę. Pisząc w mojej firmie miałem na myśli firmę, w której pracuję. Nie za bardzo jest dla mnie logiczne sprzedaż tylko w dużych wolumenach i wykluczenie usługi testu dla zwykłych pojedyńczych osób. Szczególnie jeśli firma potrzebuje gotówki.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: kojak77 [185.107.67.*]
    Leantrix
    Czyli to samo co na covid5test. Formularz dla większych zgłoszeń.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: kojak77 [185.107.67.*]
    spróbuj jeszcze tu:
    https://testujemypolske.pl/#wigilia2020
    Napisałem do nich bo chcę skorzystać. Nie dostałem jeszcze odpowiedzi.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Marianoitaliano [91.222.127.*]
    Trol kazik jest jak jehowi.
    Wybiera tylko część z kontekstu, nie cytując całości.
    Wiem.

Kazika łatwo prześwietlić.
    A mroy jego kolega "po fachu".
    No to mnie prześwietliłeś. Jestem od wczoraj akcjonariuszem inno. Wsiadłem do pociągu z którego wysiadłem we wrześniu :)
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~konrad [83.6.197.*]
    Nie ma w ofercie CBDNA, bo te testy są tylko teoretycznie. Praktycznie ich nie ma, przecież podawali, że nie mają surowców do produkcji, więc ich nie mogą produkować. A nawet jakby mieli surowce, yo nie maja kapitału obrotowego żeby zainwestować w partię produkcyjną.

Wiec luzik - pozdrawiam akcjonariuszy.
    Przeginasz troszeczkę rzeczywistosć. Cbdna nie ma, tylko dystrybutorzy. Mój wątek i pytanie jest wyjaśnione i można już się rozejść.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Kamil [46.204.22.*]
    Kasę by mieli bo przecież mówili że pracują na przedpłacie ,ale tu jest inny problem , firma nie jest gotowa z dokumentacją.
    Jak by ktos nie wiedział na czym polega walidacja w farmacji to napiszę:

1. Pobór próbek
    2. Przygotowanie do analizy
    3. Pomiar
    4. Opracowanie wyników
    5. Raport

Firma jak informuje na facebooku - walidacja trwa długo więc możemy zakładać że nie jest jeszcze skończona , jakby była to byśmy zapewne mieli zamówienia z tych krajów o których pisali że mają zapytania.
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Kojak [185.107.67.*]
    Mają walidację. Napisane jest że firmy zewnętrzne robią swoje żeby potwierdzić deklarowana skuteczność. Trudno to zrozumieć?
  • Re: Rt lamp na stronie cbdna Autor: ~Markopoli [185.237.157.*]
    Mroy... W takim razie po co kupiłeś akcje Innogene, skoro jej nie prześwietliłeś. Pierw powinieneś zaczerpnąć wiedzy na temat innogene (np u Kazika) i najlepiej nie wchodzić w tą spółkę. W przyszłym tygodniu cena dalej będzie się osuwała, a ty będziesz żałował tej inwestycji. Wystarczy że Kazika poczytasz i tak samo jak on nie inwestuj w Innogene
    Nie zawsze prześwietlam firmy od a do z. Mam wątpliwości to pytam. Kaziki i Niekaziki mogą sobie pisać co chcą. Ważne czy ja w to wierzę, czy nie.
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.