To jak mają firmy się zgłaszać z chęcią zakupu jak nie ma tego w ofercie? Tak tylko myślę na przykładzie mojej firmy, w której pracuje ponad 300 osób. Jak nasz zakupowiec ma kupić to i pokazać prezesowi, jeśli cbdna tego nie ofertuje? To cbdna jeździ od drzwi do drzwi jak jehowi?
Z ciekawości dzisiaj zadzwonię, wyślę zapytanie na fb cbdna i się spytam czy mogę dziś zrobić test rtlamp. Chyba, że to test tylko dla zainteresowanych z indii, uk i innych francuzów. I minimalna ilość zamówienia to 1mln sztuk.
Nie a Medicofarmy produkuje dla nich paluszki,dystrybutorzy w UK,Francji i Chorwację je proponują,wiesz myślałem że jesteś merytoryczny ,ale tym wpi sen poległes,zaraz powiesz że nie ma pandemi przestań i postaw klocks
Dystrybutor z Chorwacji to lobbuje za tytułem Zagrzeb miastem czegoś tam. Dystrybutor z UK to równolegle handluje pluszakami, zresztą zadzwoń do polskiego przedstawiciela Virolizera i sprawdź cop wie o testach O Francuzie się nie wypowiem, Ale dziwnym trafem u francuza jest też Biomaxima ...
Zgodzę się, że test istnieje+ce+patent. No, ale nurtuje mnie brak tego testu w ofercie dla zwykłych ludzi przychodzących z ulicy. Przecież to jest chwila roboty na stronie internetowej. Patrząc na przychody inno powinni się liczyć z każdą 100zl przychodu. Chyba, że liczą na złoty strzał z indii na miliony...
Co to jest Instytucja Rządowa? xD
Serio pytam, zainteresował byś się chociaż KTO wydaje taki certyfikat, KTO rozpatruje zgłoszenie patentowe? To są Wasze pieniądze, a nawet nie wiecie w co inwestujecie
Czy wy naprawdę macie problem z czytaniem i rozumiem po polsku?
"
Zapraszamy do odwiedzenia strony produktowej dla testu SARS-CoV-2 RT-LAMP Fast Detection Kit. Szbki genetyczny test został wyprodukowany przez naszą spółkę zależną - Centrum Badań DNA sp. z o.o.
Na stronie Covid5Test można złożyć zamóienie i przejrzeć siatkę naszych dystrybutorów."
Wystarczy wejść na stronę:
https://covid5test.com/
Macie tam
formularz do rejestracji
Telefon, mail i adres CBDNA.
Czyli wynika z tego, że tworzą sieć dla firm i instytucji. Test nie będzie robiony dla ludzi z ulicy. Dziwne, jeżeli potrzebują każdą złotówkę na odczynniki. I dziwne, bo test jest wykonywany w kilka minut.
Akurat to, że test nie jest dla ludzi z ulicy to prawda. Test jest dla lekarzy, pielęgnierek itp. Podobnie jak nie możesz sobie pobrac krwi i przynieść do badania, nie możesz sobie zrobić takiego testu. To że próbki moczu (na czczo) kału i ... parę innych przynosi się samodzielnie dolaboratorium to kwestia intymności tweorzenia próbek. Ale już sportowcy mocz oddają w warunkach kontrolowanych.
Powtórzę - to nie jest test który będzies mógł kupić w aptece i sobie zrobić.
Nie będzie dla ludzi z ulicy. To nie jest paczka prezerwatyw, która możesz kupić, założyć, zużyć i wyrzucić. Razem z testem musiałbyś zakupić również cały osprzęt do przebadania testu! Jeśli nie macie pojęcia o produkcie to się nie wypowiadajcie. Spadać na inne spółki...
Nie piszę, że mam firmę. Pisząc w mojej firmie miałem na myśli firmę, w której pracuję. Nie za bardzo jest dla mnie logiczne sprzedaż tylko w dużych wolumenach i wykluczenie usługi testu dla zwykłych pojedyńczych osób. Szczególnie jeśli firma potrzebuje gotówki.
Nie ma w ofercie CBDNA, bo te testy są tylko teoretycznie. Praktycznie ich nie ma, przecież podawali, że nie mają surowców do produkcji, więc ich nie mogą produkować. A nawet jakby mieli surowce, yo nie maja kapitału obrotowego żeby zainwestować w partię produkcyjną.
Kasę by mieli bo przecież mówili że pracują na przedpłacie ,ale tu jest inny problem , firma nie jest gotowa z dokumentacją. Jak by ktos nie wiedział na czym polega walidacja w farmacji to napiszę:
1. Pobór próbek 2. Przygotowanie do analizy 3. Pomiar 4. Opracowanie wyników 5. Raport
Firma jak informuje na facebooku - walidacja trwa długo więc możemy zakładać że nie jest jeszcze skończona , jakby była to byśmy zapewne mieli zamówienia z tych krajów o których pisali że mają zapytania.
Mroy... W takim razie po co kupiłeś akcje Innogene, skoro jej nie prześwietliłeś. Pierw powinieneś zaczerpnąć wiedzy na temat innogene (np u Kazika) i najlepiej nie wchodzić w tą spółkę. W przyszłym tygodniu cena dalej będzie się osuwała, a ty będziesz żałował tej inwestycji. Wystarczy że Kazika poczytasz i tak samo jak on nie inwestuj w Innogene