• PRZEPRASZAM 50.000 SZT Autor: ~MIŚŚŚŚ [80.49.128.*]
    Dobrej nocy.
  • Re: PRZEPRASZAM 50.000 SZT Autor: ~Gallileo [83.6.217.*]
    Hmm ciekawe. Pytanie czy to znowu Sanwil sprzedal Kwaśniewskiemu, czy moze Kwaśniewski (albo ktoś inny) Sanwilowi. Raczej innej opcji nie biorę pod uwagę. Obstawiam ze to jednak poszlo w strone Sanwila. Wczorajsze zebranie z rynku tych 5 tysiecy to prawdopodobnie przez kogos kto o tej transakcji wiedzial, byc moze nawet potem w pakiecie poszly miedzy innymi te same akcje.
  • Re: PRZEPRASZAM 50.000 SZT Autor: ~obywatel-M [37.47.0.*]
    Być może niektórzy gracze wyskoczyli ze spółek covidowych i szukają okazji do gry ?
    Jeżeli Sanwil kupuje, to oznacza, że wkrótce Wikana może rozpocząć kolejną falę wzrostową, bo Sanwil musi pochwalić się zyskiem z tej inwestycji. Coś wisi w powietrzu ale co, to dopiero się okaże w najbliższej przyszłości. Ja nadal jestem umiarkowanym optymistą i nadal wierzę, że główny gracz doprowadzi do większego zainteresowania poważnych inwestorów spółką. Wyniki pokazały, że spółka jest stabilna i ma potencjał do dalszego działania i do wzrostów. Zatem stawiam na zdecydowany ruch w górę.
  • Re: PRZEPRASZAM 50.000 SZT Autor: ~Gallileo [83.6.217.*]
    Podejrzewam ze znowu Sanwil kupil, latwo sie wydaje czyjeś (akcjonariuszy Sanwila) pieniadze, trudniej swoje. Co do ruchu w gore moze i tak, ale bardziej bym obstawiam jednak blizej wynikow za 2020 czyli luty marzec, no ale kto wie. Czas pokaze.
  • Re: PRZEPRASZAM 50.000 SZT Autor: ~taki [83.23.107.*]
    czyli sanwil wyrzuca pieniądze w błoto-czyli deweloperka to mina-ja sądze ze nieruchomosci to jedyne co zostało Polakom w tej sytuacji nie ma innej alternatywy inwestowania-powtarzam zadnej
[x]
WIKANA 6,21% 7,70 2026-03-26 12:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.