• INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Jest nam niezmiernie miło poinformować, że weźmiemy udział w V edycji GPW Innovation Day link
    Kiedy?
    link 10.12.2020 r.
    O której?
    link 13:00
    #GPWInnovationDaylink to konferencja organizowana przez GPW / Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie / Warsaw Stock Exchange cc group oraz Strict Minds. Piąta edycja to aż 3 dni niesamowitych spotkań!
    link 8 i 9 grudnia zaprezentują się spółki, które dopiero planują debiut na warszawskim parkiecie w najbliższych miesiącach.
    link 10 grudnia z inwestorami spotkają się przedstawiciele spółek już notowanych na Głównym Rynku i NewConnect.
    Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, wymagana jest jedynie wcześniejsza rejestracja.
    Link do zapisów: link
    Do zobaczenia link

Drodzy akcjonariusze. Nalezy się na TYM skupić a nie na goleniu owiec :)

• Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    To już jutro. Może jakieś szersze grono zainteresuje się innowacyjna spółką.
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Ja jestem zainteresowana, ale niestety w pracy...:(
    Napiszcie, co było ciekawego ... ładnie proszę... :)
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Sheep [37.30.51.*]
    Spoko. Mam czas zarezerwowany.
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Mary [109.173.155.*]
    To zapytaj prezesa, czy Mroczny to On, że tak z tym ESPI trafia :))))
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Rado [176.115.83.*]
    Przecież mroczny to ma cela, jak baba z wesela.
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Oj chyba ma cela, Bo dziś świetnie trafił :)
    Hej, o co tu chodzi. Nie mam na agendzie. Znikło? A link mi nie działa :(
    HELP!!!!
    JUŻ NIE WAŻNE, jest
    Chroma trzeba
    Mroczuś zadałam gnębiące Cię pytana, ale wiszą na moderacji i wiszą
    Twoja wiadomość o treści: Dlaczego firma tak kiepsko dba o akcjonariuszy? Czy wiecznie musimy czekać na ukazanie się jakiegoś ESPI? oczekuje na moderację.
    Twoja wiadomość o treści: Dlaczego w sprawozdaniach InteliWise nie ma środków trwałych? Na czym spółka "pracuje".- Wartość platformy Limtel 0,00 w bilansie? oczekuje na moderację.
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Dnia 2020-12-10 o godz. 14:07 ~Sheep napisał(a):
    > Mroczuś zadałam gnębiące Cię pytana, ale wiszą na moderacji i wiszą
    > Twoja wiadomość o treści: Dlaczego firma tak kiepsko dba o akcjonariuszy? Czy wiecznie musimy czekać na ukazanie się jakiegoś ESPI? oczekuje na moderację.
    > Twoja wiadomość o treści: Dlaczego w sprawozdaniach InteliWise nie ma środków trwałych? Na czym spółka "pracuje".- Wartość platformy Limtel 0,00 w bilansie? oczekuje na moderację.

Dzięki - odpowiedzi są dla mnie interesujące bez względu na fakt bieżącego posiadania tego papieru.
    Dla mnie brak odpowiedzi także będzie odpowiedzią, podobnie jak jej jakość jeśli jednak będzie.
    Spodziewam się odpowiedzi na pierwsze w rodzaju "Jest wprost przeciwnie", więc będą mogli się zwolnić z drugiego.
    :)
  • Re: INTELIWISE NA V edycji GPW Innovation Day Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Dnia 2020-12-10 o godz. 15:24 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > Dnia 2020-12-10 o godz. 14:07 ~Sheep napisał(a):
    > > Mroczuś zadałam gnębiące Cię pytana, ale wiszą na moderacji i wiszą
    > > Twoja wiadomość o treści: Dlaczego firma tak kiepsko dba o akcjonariuszy? Czy wiecznie musimy czekać na ukazanie się jakiegoś ESPI? oczekuje na moderację.
    > > Twoja wiadomość o treści: Dlaczego w sprawozdaniach InteliWise nie ma środków trwałych? Na czym spółka "pracuje".- Wartość platformy Limtel 0,00 w bilansie? oczekuje na moderację.
    >
    > Dzięki - odpowiedzi są dla mnie interesujące bez względu na fakt bieżącego posiadania tego papieru.
    > Dla mnie brak odpowiedzi także będzie odpowiedzią, podobnie jak jej jakość jeśli jednak będzie.
    > Spodziewam się odpowiedzi na pierwsze w rodzaju "Jest wprost przeciwnie", więc będą mogli się zwolnić z drugiego. No to cisz
    > :)

No i cisza.
    Z drugiej strony trzeba mieć wyrafinowane poczucie humoru aby zorganizować "GPW Innovation Day" i zaprosić tam spółkę wykazującą skonsolidowane aktywa trwale o wartości dwóch średnich krajowych.

[x]
INTELIWIS 0,00% 3,95 2022-10-14 14:57:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.