ppp, nie rozumiesz co sie pisze do ciebie, ale czemu mnie to nie dziwi. To łopatologicznie. Wymień wszystkie spółki, na których jesteś, bo wiem, że na wszystkich tracisz tak jak na EFE, to nie będę nawet interesował się taką spółką.
Tak Efe wielonikowcu, u ciebie zawsz niby się coś dzieje. Na tej Spółce też niby miało się coś dziać. I zamilkłeś. Rzucanie pustych haseł idzie tobie najlepiej. A ty Efe wielonikowcu tak za ppp kroczysz po wszystkich spółkach?
Efe wielonikowcu, a z czego tu się cieszyć? Że czerwień jest na kursie? No naganiać przestałeś z "petardą merytoryki" ppp, to jeden plus. Tylko nie wiadomo jak długo ten spokój potrwa
Czerwień to jest na Cdprojekt, Mercator i wielu innych covidowych gwiazdach. Tutaj to mamy względny spokój. Raz dwa procki w górę a raz w dół. Constans.
Bardzo dobrze. I tak samo będę się czuł jak po kolejnej obecnej podbitce, zresztą coraz płytszej, wróci w przedział 0,30 - 040 zł, a wy naganiacze będziecie wklejać linki ze strony Spółki z najnowszymi informacjami tam opublikowanymi z 2013 r.
Daj się chłopcu nacieszyć z kolejnej z nic nie znaczącej podbitki. Chłopiec nie wie co to wzrosty. Wszędzie topi, to niech tutaj ma "rację", że wirtualnie zarobiłby 30%. A co do fundamentów to dla ppp i Efe fundamentem są infa Spółki z 2013 r.
Brawo Ty. Śmiali się z nas a dzisiaj sami na wyscigi kupowali. Ja jutro zobaczę która spółka będzie się lepiej zachowywać, być może i ja się pożegnam z Efe.
tja "mistrzu" ala Enki. Akurat to co Realnie pisał jest b. blisko prawdy... odświeżanie kotletów już spleśniałych było i jest żenujące. Mój drogi rysowanie kresek przynosi efekty:)