Ktoś tu ewidentnie udeptuje grunt przed kolejnym wybiciem wieloletni opór żeby byl trwały nie może być wzięty z rozbiegu wg mnie dwie trzy sesję takie jak ta jeszcze przed nami i później kolejne wzrosty tutaj dużo więcej dziś było zebrane na wzroście i tylko małe pakieciki na zaniżenie kursu. Wg mnie kurs w silnym łapach trzymany ...
Dopiero chyba dochodzimy do nominalnej wartości akcji więc jeszcze dużo może urosnąć zanim się dowiemy dlaczego jest taka walka o ten papier. Obecna cena to po prostu pikuś i już.
Wg mnie straszonko i akumulacja poza tym zdrowa kontrolowana przez popyt korekta tu w przyszłym tygodniu może być odcięcie od akcji... Ja trzymam bo muszę jak bym nie musiał też bym trzymał po obserwacji dzisiejszych zagrywek
Dnia 2020-12-09 o godz. 09:48 ~Mmarcin napisał(a): > Wg mnie straszonko i akumulacja poza tym zdrowa kontrolowana przez popyt korekta tu w przyszłym tygodniu może być odcięcie od akcji... Ja trzymam bo muszę jak bym nie musiał też bym trzymał po obserwacji dzisiejszych zagrywek
Sory ale nie kupuję tego, walor pogoniony, piękny ruch w moim przypadku z 4,12 na 11,95 średnio, prawie 11k papieru, pozostałym uczestnikom życzę powodzenia.
Dla mnie dziękuję bardzo . Miło było z 3.50 tak polatać. Trend zmieniony w zakresie 4.50-12 więc duże możliwości. Nie będę pazerny więc wrócę później po raz 4czy 5 nie wiem już. Swissmed jest debeściak. Teraz kupiłem sobie SCPF i GOP