Ja mam jeden z rachunków w Ing, nie działa niestety ani aplikacja na kom ani przez www, na infolinię nie idzie się dodzwonić...porażka nie mogłem rano wyjść z scpl by odkupić większy pakiet niżej... dobrze że to nie jedyne konto...aczkolwiek teoretycznych strat nie uda się zrekompensować...
Chyba żaden "konsultant telefoniczny" nie wytrzymałby psychicznie.... wylewu żali i pretensji... przez ich awarie ludzie potracili kasę i możliwości zarobku, np poprzez zapisy na IPO np PCF , też żałuje bo miałem tam środki na ten cel i nie wykorzystałem
Mam niestety jeden rachunek w ing. Jest to kompletne dno. Od dwóch lat są w bezustannym serwisie. No nic. Mam nadzieję ze to nie włamanie i odzyskam kasę. Niestety mam gotówkę ma koncie maklerskim a nie papiery :(. Gotówka nie podlega pod BFG.
z tym kompletnym dnem to bym nie przesadzal mam tam konto od 9 lat i nigdy nie mialem zadnych problemow, czasami byly jakies mikroawarie na kilkanascie minut i tyle
Panowie o czym Wy to p.....licie porozmawiajmy o konkretach a nie o jakiś kontach maklerskich nie podoba się to out. Co na tamat BCP jest tam jakaś rozgrywka i nikt nie wie ?
Ruchaś, dokładnie jesteś na tym forum, czyli na takim, na którym są tematy w 90% niezwiązane ze spółką. Chciałem jeszcze nieśmiało zapytać o telewizor, czy ktoś ma Samsunga QLED. Jak to się sprawuje i czy jest zadowolony, ale teraz to już strach :).