Kasa szła cały tydzień w banki, CCC, LPP i pozostałe największe. Dzisiaj około 13tej zaczął odwrót więc można sie spodziewać napływu na NC. I tak grubasy chodzą i drenują drobnych działających w emocjach. Tutaj początek odbicia
heh.... i mi się widzi że trend zawraca.... od poniedziałku w górę ale już ostrożniej.... tym razem z prawdziwą euforią rynek poczeka do informacji sprzedażowych.... a te będą niewątpliwie stadne.... jak się zacznie to kontrakty polecą stadnie.... na lotnisku w Manchesterze sprzedają Rt Lampy po ok 400 zł w przeliczeniu.... ale kto lata wie że to i tak super cena birąc pod uwagę szybki efekt.... przed lotem do Alicante zrobiłem test w czwartek też za 400 zł w Polsce a potem miałem piątkowy stres gdy wyniki nie docierały wieczorem (wylot sobota w południe z Modlina)... doszły przed północą.... chętnie zapłaciłbym za teścik inno i bez stresu////
Pamiętaj, aby były umowy, musi być sprzedaż. Aby była sprzedaż, kontrahenci muszą mieć produkty z dokumentacją do przedstawienia kontrahentom. Jeśli zarząd informuje że długo trwa walidacja na facebooku to jak mogą być umowy skoro nadal stoimy w miejscu w kwestii fundamentalnej - NIE MA PRODUKTU FINALNEGO KTÓRY MOŻNA SPRZEDAĆ
Innogene sobie może robić testy swoim klientom w kraju, oni nie kupują produktu z usługą tylko usługę świadczy dla nich Innogene, ale w innych krajach już klienci do których ma trafić produkt w tym białym pudełeczku które widzieliśmy - muszą być certyfikaty, atesty, rapory z testów a więc walidacja produktu - bez tego możecie pisać że jutro wzrost , że jutro rakieta... ESPI nowe o podpisaniu dystrybucji czegoś czego jeszcze nie ma - nic nie pomoże , no może na godzinę jak kurs podskoczy bo nowi wejdą aby inni wiszący mogli z haka zejść i jak narazie tak jest od jakiegoś czasu. Przykre, że tyle akcjonariuszy potrafiło tyle pieniędzy na święta. Zaufanie do zarządu jest niestety coraz mniejsze a idzie to jak kula śniegowa i aby je ponownie odzyskać , potrzeba dwa razy więcej wysiłku aniżeli łatwie to wykonania konferencje prasowe jakie mieliśmy ponad miesiąc temu o tym że spółka ma test RT-Lamp na Covid-Sars-2