• Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~aaa [89.64.21.*]
    Podali przed chwilą nową informacje, nie uruchomią dzisiaj dostepu do maklera!

"Niestety, nie mamy dobrych informacji. Wiemy już, że nie zdążymy z uruchomieniem Maklera przed 17:05, czyli przed końcem pracy giełdy w tym tygodniu. Wiemy, że jesteście tym rozgniewani i rozczarowani. Wiemy i rozumiemy, że Was zawiedliśmy. Postaramy się najpierw wszystko naprawić, a później zrobić co możemy, by Wam to wynagrodzić."

• Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~xxx [94.254.137.*]
    kiedyś tak było w mBanku. jak zglosiles na info linii chcąc sprzedania to zwrócili tyle ile straciłeś. więc się ciesz ładnie wyliczy ile masz akcji i ile straciłeś przez brak możliwości sprzedania. mi kilka k oddali
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~asda [89.64.21.*]
    no dobra, na kupionych akcjach spoko może oddadzą ale co z resztą? Cześć kapitału mam zainwestowanego na dłużej a resztą obracam codziennie na innej spółce robiąc kółka - kto mi za to odda? Jeb*** ING
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~Mary [109.173.155.*]
    Ciekawe jak wynagrodzić ? :( Już kiedyś dostałam odpowiedź, że mogłam sobie stop lossa ustawić :(
    Taka nauczka, że trzeba mieć chyba dwa konta w różnych bankach.
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~kudu [212.160.172.*]
    Ja chciałem kupić w okolicach 26 zł i nie mogłem. Mogłem zarobić kilka tyś zł gdybym teraz sprzedał. Nie mogłem kupić, nie mogłem sprzedać, oddadzą mi to? Taaa. Ale chyba będę pisał reklamację, co mi szkodzi...
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~Ptak [188.147.41.*]
    Moze chociaz kartke swiateczna wyślą darmową????
    Wolałabym przynajmniej kartonik ptasiego mleczka :)
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~spekulant [46.227.240.*]
    nie jedz tyle slodkiego Mary, bo przytyjesz;p ja tez lubie ptasie mleczko :)
    Po ostatnim tygodniu na Inno chyba mi brakuje serotoniny :)
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~Wkur_ny [89.229.116.*]
    Darmowy arkusz zleceń poproszę
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~nikt [5.173.112.*]
    Dnia 2020-12-04 o godz. 18:11 ~Wkur_ny napisał(a):
    > Darmowy arkusz zleceń poproszę

a podali chociaż co się stało że ten shit wywaliło z kanału? - podali chociaż przyczynę? - zapewne ich algorytm zgłupiał i szykują nowy jak strzyc leszczyków z ulicy - ale partyzantka i amatorka - waciaki w tym ing
  • Re: Awaria w ING - aktualny stan Autor: ~nikt [5.173.112.*]
    Dnia 2020-12-04 o godz. 15:03 ~aaa napisał(a):
    > Podali przed chwilą nową informacje, nie uruchomią dzisiaj dostepu do maklera!
    >
    > "Niestety, nie mamy dobrych informacji. Wiemy już, że nie zdążymy z uruchomieniem Maklera przed 17:05, czyli przed końcem pracy giełdy w tym tygodniu. Wiemy, że jesteście tym rozgniewani i rozczarowani. Wiemy i rozumiemy, że Was zawiedliśmy. Postaramy się najpierw wszystko naprawić, a później zrobić co możemy, by Wam to wynagrodzić."
    >

i co dalej nic? - dalej konserwują system maklera? - w dzisiejszych czasach gdzie na platformach inwestycyjnych przepływa duża kasa oni sobie naprawiają szambo - no przecież kto im ten szit dopuścił do inwestycji - wszystkich znajomych posiadających konta w ing (te bankowe też) będę namawiał do bojkotu - niech doją i strzygą swoich w holandii a nie nas
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.