Podali przed chwilą nową informacje, nie uruchomią dzisiaj dostepu do maklera!
"Niestety, nie mamy dobrych informacji. Wiemy już, że nie zdążymy z uruchomieniem Maklera przed 17:05, czyli przed końcem pracy giełdy w tym tygodniu. Wiemy, że jesteście tym rozgniewani i rozczarowani. Wiemy i rozumiemy, że Was zawiedliśmy. Postaramy się najpierw wszystko naprawić, a później zrobić co możemy, by Wam to wynagrodzić."
kiedyś tak było w mBanku. jak zglosiles na info linii chcąc sprzedania to zwrócili tyle ile straciłeś. więc się ciesz ładnie wyliczy ile masz akcji i ile straciłeś przez brak możliwości sprzedania. mi kilka k oddali
no dobra, na kupionych akcjach spoko może oddadzą ale co z resztą? Cześć kapitału mam zainwestowanego na dłużej a resztą obracam codziennie na innej spółce robiąc kółka - kto mi za to odda? Jeb*** ING
Ciekawe jak wynagrodzić ? :( Już kiedyś dostałam odpowiedź, że mogłam sobie stop lossa ustawić :( Taka nauczka, że trzeba mieć chyba dwa konta w różnych bankach.
Ja chciałem kupić w okolicach 26 zł i nie mogłem. Mogłem zarobić kilka tyś zł gdybym teraz sprzedał. Nie mogłem kupić, nie mogłem sprzedać, oddadzą mi to? Taaa. Ale chyba będę pisał reklamację, co mi szkodzi...
Dnia 2020-12-04 o godz. 18:11 ~Wkur_ny napisał(a): > Darmowy arkusz zleceń poproszę
a podali chociaż co się stało że ten shit wywaliło z kanału? - podali chociaż przyczynę? - zapewne ich algorytm zgłupiał i szykują nowy jak strzyc leszczyków z ulicy - ale partyzantka i amatorka - waciaki w tym ing
Dnia 2020-12-04 o godz. 15:03 ~aaa napisał(a): > Podali przed chwilą nową informacje, nie uruchomią dzisiaj dostepu do maklera! > > "Niestety, nie mamy dobrych informacji. Wiemy już, że nie zdążymy z uruchomieniem Maklera przed 17:05, czyli przed końcem pracy giełdy w tym tygodniu. Wiemy, że jesteście tym rozgniewani i rozczarowani. Wiemy i rozumiemy, że Was zawiedliśmy. Postaramy się najpierw wszystko naprawić, a później zrobić co możemy, by Wam to wynagrodzić." >
i co dalej nic? - dalej konserwują system maklera? - w dzisiejszych czasach gdzie na platformach inwestycyjnych przepływa duża kasa oni sobie naprawiają szambo - no przecież kto im ten szit dopuścił do inwestycji - wszystkich znajomych posiadających konta w ing (te bankowe też) będę namawiał do bojkotu - niech doją i strzygą swoich w holandii a nie nas