ICM to skrót od Inter Capital Markets: https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2020-12/zawiadomienie-icm-trade-1-easy-call_202012031969893300.pdf a Nicolay Mayster , podpisany pod zawiadomieniem to prezes zarządu tego domu maklerskiego powodzenia:) wy nie zdajecie sprawy do końca co tu będzie
Ja nie mam ale patrząc na ostatnie trendy to może coś z OZE albo gier, pewnie niedługo się przekonamy. Moze po dzisiejszym walnym gdzie zmienia nazwę instytut bedzie coś więcej wiadomo
Też liczę na większe cyfry. W obrocie 1,2mln akcji to przy cenie 100zl daje kapitalizację na poziomie 120mln zł. Mając na uwadze że będzie nowy profil działalności i nie będzie nowej emisji z prawem poboru to scenariusz wzrosty kursu jest prawdopodobny. Czas pokaże czy inwestycja była oplacalna
Nie to żądanie dodania nowych uchwał bylo. Między czasie zmienił się właściciel który jeżeli robi emisję to najczęściej po cenie rynkowej. Ja uważam ze Brak emisji jest na tyle korzystny dla obecnych akcjonariuszy w nowej rzeczywistości to znaczy kiedy Spółkę układa Pan Górski i ICMT. Może ktoś był na walnym to podzieli się swoja wiedzą, bo to żadna tajemnica.
1,2mln akcja które głównie są w posiadaniu Pana Górskiego i ICMT oraz przy nowym profilu działalności i przy tej cenie smiesznie wygląda capitalizacja. Ja uważam że rynek ma zawsze.racje więc w poniedziałek po publikacji espi z NWZ może być ciekawie