• Logicznie myslac Autor: ~seebek [188.122.20.*]
    Logicznie po co główny akcjonariusz po raz kolejny w tym roku dokupuje akcji i zwiększa swoje zaangażowanie. Ma ponad 20 procent czyli 1/5 to bardzo dużo jak na jedną osobę. Po to dokupuje żeby zarobić a nie stracić. Ponadto żeby taka ilość sprzedać to przy dzisiejszych realnych obrotach to nie ma co szans. Więc pewnie nieźle kurs musi się rozbujać, a razem z nim obroty żeby w przslzosic upłynnić akcje i coś na nich zarobic. Kwestia czasu. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Myślę że kurs realny 8-10zl za rok, może dwa.
    Nie mam pojęcia czemu nikt tego nie kupuje. Wzrost od tamtego roku ponad 150 procent. I perspektywa na kolejne wzrosty. Wciąż też zatrudniają ludzi, to też jest ważne, bo każda firma która się rozwija zatrudnia... Cierpliwość popłaca. Pozdrawiam.
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~leszcz [94.101.18.*]
    Podobnie to postrzegam. Być może wie nieco więcej niż my bo od samego początku skutecznie skupuje. Z jednej strony są momenty kiedy ten marazm na papierze mnie męczy, z drugiej strony spółka jest naprawdę tania, generuje zyski, ma kase na koncie i w tym względzie wyróżnia się pozytywnie na rynku. Mam nadzieję, że w końcu doczekamy się jakiegoś przełomowego komunikatu i kurs wystrzeli.
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~wojtek [77.65.93.*]
    Problem jest taki że firma jest w rankingu bankiera hen daleko co więcej marketing powinien zostać doszlifowany.Patrzę codziennie na ich fanpage na EC2 i TECHMEDHOUSE tak naprawdę polubienia poszczególnych aktualizacji to w większości zespół EC2.Jeśli chcą wypłynąć na szerokie wody to powinni wystepować na jakich targach międzynarodowych związanych z branżą medyczną albo techmed wtedy łatwiej byłoby o jakiś kontakt biznesowy.Powinni udzielić wywiadu w jakimś światowym magazynie medycznym nawet jeśli byłaby to płatna akcja reklamowa to wyszliby poza rynek krajowy.Nadal wierzę w tą spółkę realizują swoją strategię mam tylko nadzieję na bardziej zaawansowane działania marketingowe bo produkt i pomysł na siebie mają.
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~Wojtek [194.114.104.*]
    W dzisiejszych czasach aż się prosi by wykorzystać media społecznościowe do większej promocji.Nie wiem dlaczego nie zrobią jakiejś prezentacji video po angielsku i nie stworzą strony na youtube.Taka solidna graficzna prezentacja trafiłaby do większej ilości odbiorców.Na fejscie od 6 miesięcy posucha jeśli chodzi o fanów i nowych obserwujących.Niewielu wie o naszej firmie a szkoda.
    Do techmedhouse dołączył nowy członek
    Dr hab. n. med. Andrzej Cacko jest lekarzem, specjalistą w dziedzinie chorób wewnętrznych i kardiologii. Pełni funkcję Kierownika Zakładu Informatyki Medycznej i Telemedycyny Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz Pełnomocnika Rektora ds. Cyfryzacji Uczelni. Łączy ekspertów reprezentujących różne branże i kompetencje poprzez wspólne realizacje w dziedzinie telemedycyny i e-zdrowia. Buduje i nadzoruje interdyscyplinarne zespoły medyków i inżynierów w Centrum Symulacji Medycznych i Innowacji WUM. Wspiera innowacje w zakresie analizy potrzeb rynkowych, określenia kierunków rozwoju i pozyskania grantów na prace B+R. Doradza podmiotom we wdrażaniu i komercjalizacji nowych usług i wyrobów medycznych.
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~Vdk [31.182.231.*]
    Może mają co robić, a wzrost kursu im nie jest potrzebny, więc nie informują i reklamują. Rekrutacje i skup przez prezesa by to potwierdzały
    Ale to przeczy idei rozwoju tym bardziej w przypadku małej spółki jeśli jakiś zagraniczny partner ma ją dostrzec to trzeba być widocznym tym bardziej że rynek jest konkurencyjny,a tak narazie nie jest czego dowodem jest nikła ilość followersów na fanpageach i polubienia wśród członków ekipy EC2.
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~leszcz [31.178.134.*]
    Ja jestem zdania, że dobry PR na pewno nie zaszkodzi, ale kluczowy jest rozwój operacyjny, nowe kontrakty i wzrost przychodów. To wyniesie kurs w inne rejony. Tani marketing pomoże na krótko, przyciągnie spekułe i zrobi się pump and dump. Oczywiście tym co chcą tu szybko zarobić to może pomóc, tym co liczą na znaczne profity w dłuższym okresie już niekoniecznie.
    Zgadzam się tylko jaki pomysł na przyciągnięcie nowych partnerów ma EC2.Jeśli nikt nie usłyszy o naszej firmie to nadal będzie bazować na 3 zleceniach rocznie w tym 1 z branży e-zdrowia.Szkoda że w załodze EC2 nie ma jakiegoś speca od zagranicznych rynków medycznych to dałoby możliwość większego researchu i otworzyłoby furkę do nowych kontraktów chociażby ukraina litwa łotwa i estonia.
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~nbvn [94.246.151.*]
    i jak ?? mialo ruszyc do konca roku , pod koniec roku 6zl , a widze ze piszac - naszej - firmie to faktycznie jak wiele razy sie wypowiadalem pisza tu tylko firmowi. narazie moja prognoza sie sprawdza ze do konca roku nie riuszy wiec ruszy od marca przyszlego roku pozdrawiam
  • Re: Logicznie myslac Autor: ~Realnie [37.225.32.*]
    A kogo prognoza się sprawdza, bo ja takiej nie czytałem.
    Twoja?
    To wklej swój wpis, bo ciebie pierwszy raz na forum widzę.
[x]
SEDIVIO 1,51% 10,10 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.