Przeciez firma robi rozne programy i rozwiązania informatyczne bo do tego jest powołana.Sprzedała jeden projekt,za chwile będzie mieć następny a kto wie może i dla wojska ,dla NATO cos zrobią ,a może ruszą na rynki amerykańskie.Kto wie-z pewnościa dowiemy sie o najbliższej strategii.
Taki obrazek. Stoi babcia na straganie i sprzedaje zabytkowe monety sprzedaje je po 10 zł bo nie rozumie co ma a Ty wiesz ze są warte 100 zł i co robisz w tym momencie? Szukasz kasy w portfelu i bierzesz póki czas jak najwięcej pożyczasz jeszcze od żony i kupujesz? Czy raczej krzyczysz na cały r.. j do wszystkich ludzi.... Ejjj ludzie tu są wartościowe monety a ta babcia sprzedaje po 10? Bierzcie!!.........? Nie rób z ludzi idiotow!!!!
Capie młody niemyty.A nie przyszło ci do głowy,że ktoś używa kapsa bo ma słabe oczy? Takie właśnie masz debilne myślenie jak cześć tej ogłupiałej lewackiej gównarzerii. A żadnym trolem matołku nie jestem,bo w przeciwieństwie do ciebie jestem na gieldzie od jej poczatku i możesz u mnie robić za sprzątacza.Co jest złego w tym,co napisałem? Wiesz cokolwiek o spólce,czy tylko to,co przeczytałeś na tym śmiesznym forum? Nie wroże ci żadnych sukcesów więc szybciutko uciekaj z giełdy i pobaw sie malutkim.