• Pomocy Autor: ~Heinrich [77.189.247.*]
    Witam Panowie , nie ukrywam ze jako drobny akcjonariusz juz jestem zmeczony ciagłymi spadkami kursu, jak wy sobie to tłumaczycie?
  • Re: Pomocy Autor: ~Wykolejeniec [5.173.136.*]
    Możesz sprzedać i zminimalizować dalszą ewentualną stratę albo trzymać spółkę na longa i czekać na realizację zapowiedzianych celów i mieć zysk.
    Wybór należy do każdego indywidualnie.
  • Re: Pomocy Autor: ~borut [62.182.146.*]
    kołka robić jak większość tu
  • Re: Pomocy Autor: ~Mm [87.99.112.*]
    Tak zapytam, drobny to ile dla Pana?
  • Re: Pomocy Autor: ~Heinrich [77.189.247.*]
    7tys akcji, w skali giełdy to jak 1 mikron,a nawet mniej:)
  • Re: Pomocy Autor: ~Pozdrawiam [94.254.210.*]
    Zależy czy inwestujesz po to aby klikać co chwilę kup, sprzedaj czy aby sobie spokojnie zarobić. Może to Ciebie męczy? Statek o nazwie Boruta powoli wylewa balasty.. wystarczy cierpliwie czekać.
  • Re: Pomocy Autor: ~Heinrich [77.189.247.*]
    Ja poczatkujacy jestem wiec i podatny na emocje, a ten trend spadkowy to dla mnie nie mała próba psychologiczna,ale tanio akcji nie oddam:)
    Też jestem początkującym, 2 letnim leszczem który miał 50% straty w tamtym roku bo klikał sprzedaj za każdym razem gdy się przestraszył. Z własnej obserwacji - im więcej było spędzonych godzin nad nauką tym bardziej racjonalne decyzję, poczytaj sobie o analizie fundamentalnej, technicznej (tu nie da wiele bo kurs tańczy jak mu dyrygent wskaże) - ciekawe jest VSA. Porównaj sobie różne strategie - powoli emocje przestaną Ci zasłaniać oczy. Powodzenia w nauce i inwestycjach, wszystkiego dobrego
    Dzisiaj też były małe obroty, więc spadek kursu nie jest aż tak istotny, tym bardziej, że momentami kupno za 100k podbiło by kurs o 3 gr - takie prześwity są na arkuszu. Jeśli nie masz do niego dostępu to możesz czasami zerkać na opóźniony o 15 min (na necie masz). Zawsze to dodatkowa informacja.
  • Re: Pomocy Autor: ~Heinrich [77.181.36.*]
    Dzieki za informacje , o arkuszu nie wiedzialem pozdrawiam
  • Re: Pomocy Autor: ~Ktoś [88.199.23.*]
    Ja mam 37 tys. akcji po 0,76.Moim zdaniem warto poczekac - jak będą konsekwentnie realizować przedstawione cele, to moze byc dobrze :)
  • Re: Pomocy Autor: ~Tas [193.93.94.*]
    Można też zrealizować stratę i odkupić na poczet podatku? Co myślicie.
  • Re: Pomocy Autor: ~ja [81.30.143.*]
    to ja mam duuuuużo więcej i na wyzszych poziomach ale czekam na lepsze czasy
  • Re: Pomocy Autor: gaja107 [91.210.12.*]
    Dnia 2020-12-03 o godz. 17:07 ~Tas napisał(a):
    > Można też zrealizować stratę i odkupić na poczet podatku? Co myślicie.

Jak najbardziej, możesz teraz sprzedać i odkupić jezeli masz do zapłacenia podatek..
  • Re: Pomocy Autor: ~Mario89 [5.173.17.*]
    Po co śledzisz to co się dzieje dzień w dzień, zajrzyj za trzy miesiące i z pewnością zarobisz sprzedając wtedy...
  • Re: Pomocy Autor: ~DIABEL [37.248.200.*]
    To sobie odpocznij!!!! A nie trolluj!!!
[x]
HUBTECH 1,27% 0,24 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.