No faktycznie ktoś mocno puścił w pampersa. Takiego obrotu wolumenu to tutaj nie było od lat. Ktoś już nie mógł dłużej czekać i sprzedał z dużą stratą - zobaczymy co przyniesie kolejny okres. ... Z drugiej strony wiać, że ktoś chciał kupić - łyknęli od razu - wiec ktoś papiera pilnuje i 3ma rękę na pulsie - coś się szykuje !!
Jaka optymalizacja podatkowa ... ?. ile strata może trwać, coraz bardziej mnie martwi to ścierwo i niejasna polityka. Cały czas milionowe kontrakty a jakiegokolwiek zysku brak. Machniom i tyle.
Tu kolego zostało niewiele czasu aby nie dać się wyleszczyć na sam koniec potaniości myślę że cena 4,5zł to trochę za nisko. Dużo osób kupowało znacznie drożej. Poczekam spokojnie na kolejny raport już nie liczę że względu na czas, komuś zaczyna się śpieszyć ja prezentów dla kogoś nie będę robić. Był tu krótki czas że cena była bardzo wysoko.
@ Tonik, jak myślisz w którą stronę to pójdzie ? FF jest minimalny, akcje pozbierane - widać że zbierali od dłuższego czasu, ktoś czeka na strzał. Może faktycznie wezwanie. Jeśli tak to na jakim poziomie ? 5zł to mało , biorąc pod uwagę ile akcji zostało kupionych drożej dużo wcześniej ......
Ja liczę na wezwanie max do marca. Co do ceny myślę że 4,5+ Premia da to około 4,75zł tak liczę potem może coś podniosą ale nie wiele te akcję są już prawie zebrane z rynku. Ewentualnie wejście partnera strategicznego akcji jest już symboliczna ilość. SAM posiadam pakiecik i liczę na ponad 5zł ale walki nie będzie ponieważ towar wyzbierany.Są to moje prywatne przemyślenia.