• Co groszołapy Autor: andronom [77.255.36.*]
    To was we wtorek ubrali a wczoraj i dziś gruby was ładnie wy leszcza..
  • Re: Co groszołapy Autor: ~Stefan [217.96.178.*]
    jakie wyleszczanie, jak obrót niecałe pół miliona....

• Re: Co groszołapy Autor: andronom [77.255.36.*]
    A wczoraj już nie pamiętasz. Coś z pamięcią nie tak
  • Re: Co groszołapy Autor: ceokrachu [5.184.235.*]
    70 groszy to nie 60. Nie panikuj praktycznie wejście teraz to i tak okazja - miliony akcji przemielone ponad złotówkę a ty liczysz 10groszy w te czy tamte. Chłopie aktualny kurs na wejście 60-80gr to marzenie większości ludzi tu czekających aby mieć taka średnia. Do 61 groni daleko. A co dopiero niżej.
    Ceokrachu o mnie się nie trzeba martwić a moja średnia jest tak mała że dokupowanie na takich poziomach by mi bardzo podnosiło średnią i do tego się nie kwapie bo tyle akcji co mam mnie wystarcza. A pisałem z dwa miesiące temu że interesuje mnie kurs za dwa lata i wtedy zdecyduje czy sprzedać.
  • Re: Co groszołapy Autor: ceokrachu [5.184.235.*]
    Boruta aktualnie jest espigenna, pomysl czy za rok również tyle komunikatów beda mogli przełomowo ogłaszać :) najbliższe 2 kwartały jak najbardziej ale potem nie jestem przekonany. Pare lat temu po debiucie podali info o Londynie i przejściu na tamtejsza giełdę kurs szybował na złotówki a skończył latami obijany na 15groszach. Wiec spółka z konceptem cypryjskim i podatkowym niestety nauczyła akcjonariat trochę pokory. Nie mowię o pokoleniu inwestorów covid. Ci to chyba dawcy kapitału całego nc. Choć nie twierdze ze niejeden miał prawo sie dorobić bez większej wiedzy. Ja tam Borute póki co szacuje do wiosny. A aktualne akcje maja TP ustalone bez marzeń o kilku złotych.
    Trochę przez 5 lat w spółce się zmieniło ale to nie tematy do dyskusji na forum. Trzeba trochę pobywać na walnych. Jak do tej pory jak jestem w akcjonariacie nie było ze strony spółki informacji która się później nie potwierdziła w życiu. Według mnie tutaj tak naprawdę w w tzw. ulicy jest ze 40mln akcji a pozostałe są po lokowane pod progiem 5%
[x]
HUBTECH -0,41% 0,24 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.