• Nowy challenge Autor: ~ObserwatoR [165.225.206.*]
    Zastąpienie IGN Biomedem, gotowo? :)

IGN OUT: 34.00PLN
    Biomed IN: 12.50PLN.

Jak obstawiacie na koniec sesji, miesiąca, roku oba kursy?

Ja ponownie Biomed kupiłem, liczę na 100% EOY :)
  • Re: Nowy challenge Autor: ~zarobas [31.0.81.*]
    Oooo jest nowe wyzwanie
    Ostatnie z csy zakończyło się ponad 40% do przodu dla obserwatora przez 3 dni wiec moze skusze się na troche BML
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Tym [5.173.153.*]
    A co takiego biomed szykuje w najbliższym czasie ? Mieli robić ta surowicę, nie ? Ale podobno covidówki już się kończą wiec jaka szansa że urośnie...
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Wright [94.254.160.*]
    Na bml podbitka z totalnego dołu spotęgowanego konfliktem i rezygnacją prezesa. Ja już nie miałbym nerwów na kolejną jazdę tego typu.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~ObserwatoR [89.64.36.*]
    No covidówek czas się kończy, ale Biomed może mieć lek, a to jest co innego aniżeli inne firemki z tego sektora oferują, z naciskiem na oferują
    Nic nie mam do ObserwatoRa, ale:

Sprzedał IGN za 45, podał to do wiadomości gdy kurs był już 41

Kupił CSY za 2,70 podał to do wiadomości gdy było już 3,02

Sam sobie policz jak się opłacało zwykłemu naśladowcy.
    Myślcie sami, nie idźcie ślepo za nikim.
    Tak, tak, chyba nie masz dostępu do notowań w czasie rzeczywistym.
    Teraz też nie ma opcji sprzedaży po 34PLN Inno? Kupna Biomedu w takiej niskiej cenie?
    Nie będę się z tobą kłócił, bo jak mówię nic do ciebie nie mam, stwierdzam tylko fakt jak było wtedy.
  • Re: Nowy challenge Autor: tomaslfc14 [5.173.97.*]
    Najpierw pisał, że sprzedał za 45 zł, teraz pisze, że sprzedał za 34 zł (nic nie pisał, że kupił ponownie, co najwyżej rozważał zakup jeśli przebije 50 zł). To jest kłamca i cwaniak i ludzie po raz kolejny apeluję - nie słuchać forumowych naganiaczy, szczególnie tych piszących słodkopierdzące "merytoryczne" posty.
    A gdzie ja napisałem, że sprzedałem po 34PLN? Mitoman czy nie umiejący czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że jest opcja wyjścia z IGN po 34PLN, a wejścia w BML po 12.50PLN. Nikogo do tego nie namawiam, zostawiam pod rozwagę, uruchamiam challenge, który ma na celu zobaczenie w najbliższym czasie czy przejście takie byłoby opłacalne. Według mnie tak, will see.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Oregano [31.0.39.*]
    Myślē, że biomed trochę urośnie jak podadzą jakieś info o badaniach. A że kurs jest już na dołku, to z 60% może urosnąć do 18 - 19 zeta przy dobrych wiatrach. To wszystko, 100% to trochę za szybko...
  • Re: Nowy challenge Autor: ~maybe [87.207.146.*]
    Tez wczoraj dokupilem. Na 30 raczej nie ma co liczyć teraz, może jak lek przejdzie badania kliniczne, tylko ciekawe ile to potrwa? W Stanach zaczęli później a już mają, przyspieszył procedury, bo i czas jest wyjątkowy, ale u nas kogo to obchodzi?
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Tomek [77.255.74.*]
    No to mało podwoić kapitał?
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Zarobiony [195.72.148.*]
    A jak chellenge z EXC?
    "Promocyjna korekta" po 80 groszy, pochwal się tym naganiaczu.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~blask [94.254.160.*]
    Biomed jest po prostu skonczony . Naganianie w taki sposob to dla mnie jeszcze jeden dowod zeby sie trzymac IGN
    A Biomed już w promocji po 12.30PLN
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Kuba [79.110.205.*]
    Na Protektorze pisałeś o promocji po 6 PLN.
    Na Excellence pisałeś o promocji po 0.8.
    Na Inno pisałeś że będzie niebawem 150 PLN a dzień póxniej piszesz że nie odbierają telefonu, że firma nie istnieje itd.
    Na MBF pisałeś że będzie niebawem 20 PLN a dzień póxniej piszesz że nie odbierają telefonu, że firma nie istnieje itd.

To tak dla tych co wierzą w tego gościa. niby sprawdza firmę pod każdym kontem a później okazuje się ze według niego firma nie istnieje. Protektor i Excellence na które tak naganiałeś istnieją?
    Obecnie nagania również na InBook, CSY i Kernel. Teraz na Biomed. Uważać na typa, wyjątkowa szuja!
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Fan_obserwatora [31.0.64.*]
    Znam ObserwatoRa i śledze jego poczynania i wiem ze klamiesz
    W którym miejscu Kuba kłamie?! To są fakty! Sam śledziłem poczynania ObserwatoRa i jego naganianie i specjalnie w tym celu kupowałem po kilka sztuk akcji Protektora, SoftBlue i ostatnio CSY. Wszędzie minus, a na SBE prawie -50%! A kupowałem w momencie gdy ten cwaniak wciąż pisał jakie to szczyty przed tymi spółkami!
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Fan_obserwatora [37.248.212.*]
    Chociażby ostatni typ CSY przecież pokazał że zarobiło się ponad 40%, ja zarobiłem tylko 15% bo wszedlem pozniej ale i tak spoko
    Problem z ObserwatoRem jest taki że można zarobić na jego podpowiedziach tylko trzeba je bardzo uważnie sprawdzać i traktować selektywnie. Na Inbook można było zarobić wchodząc za 3,6 jak mówił, ale trzeba było wyjść na podbitce na 8, teraz to już kocioł tam, raczej na przeczekanie. CSY i Kernel to spółki z potencjałem też na dłużej, nie na szybki zarobek. Po prostu trzeba myśleć samemu i dać sobie spokój z "mentorami" z forum. Wiadomo że tak czy inaczej każdy z nich stawia swój zysk na pierwszym miejscu i nie przychodzi tu charytatywnie.
  • Re: Nowy challenge Autor: racjonalista0220 [81.190.109.*]
    Nie kłamie, tez go na kilku spółkach widziałem m in na mbf i koło mocno miesza a potem się ulatnia
    Inno zaczyna wyglądać coraz gorzej, jak zaraz będzie zrzut to do 30PLN.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.72.148.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Markopoli [185.237.157.*]
    Żebyś się nie przejechał na Biomed ie. Ale rozumiem że znikasz z tego forum
    Forum jest pybliczne i każdy może pisać tutaj, nie tylko posiadacze akcji.
    Jak widać kurs nurkuje do 30PLN, jak pisałem. Życzę Wam wzrostów, ale nie zapowiada się.
    Biomed w promocji po 12.15PLN.
    Achtung!

Można kupić Biomed poniżej 12PLN, po 11.80PLN stoi dużo.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Eliasz [46.204.1.*]
    Hehehe nie zesraj sie
    Gratuluję języka.
    Gratuluję braku jakiegokolwiek moralności oraz godności.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~tom [83.29.63.*]
    a co zrobiłeś z softblue, bo tak ładnie naganiałeś, miało rosnąć, nie? ok 1. 20zł naganiałeś jeśli dobrze pamiętam.
    Po ddniach wywaliłem, pisałem ,że to short, Kierule zrobili nas w bambuko, no cóż, nie zawsze się zarabia.
    Jednak jak polecałem po 0.50PLN i poszło do 2PLN, to jakoś wdzięczności nie było.
    A jak tam inbook obserwator ?
    I pękło 30PLN, jak pisałem. Zobaczymy na koniec dnia jaka będzie korelacja z Biomedem.
    No to czas na podsumowanie:

IGN out - 34.00PLN, aktualnie 29.40PLN, co daje spadek o 14%
    BML in - 12.50PLN, aktualnie 11.90PLN, co daje spadek o 5%.

Z powyższego przejścia można było być zatem 9% "do przodu".

Pozdrawiam.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~grzes [37.248.212.*]
    Dobrze, że wywaliłem inno. Biomedu nie kupiłem, ale poobserwuję.
    Fajnie ,że dotrzymujesz słowa i robisz podsumowanie mimo spadku bml.
    Ale można było też być 14% do przodu nie kupując biomedu. Kiedyś sądziłem że jesteś poważny.
    Zgadza się, można było też być na plusie kupując spółkę X, ale challenge dotyczy korelacji IGN i BML, więc nie wiem co w tym niepoważnego, to raz.
    Dwa, poczejamy co będzie jutro i za tydzień, dwa i decydujące trzy tygodnie.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Wright [94.254.199.*]
    No, poczekajmy. Bo na razie słabo to wierunkowo wygląda. Nie wiem po co ci to, szczerze. Aż tyle z tego nie masz, a tracisz dobre imię.
    Pytam ponownie, jak tam inbook?
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Wright [5.173.129.*]
    A, i jeszcze jedno. Ostatnio robię dokładnie odwrotnie niż radzisz i to działa! Dziś zamiast sprzedać IGN, to kupiłem za 28 i wiesz co? Sprzedałem za 34 i znów kupiłem za 29,5. Druga rzecz zamiast kupić BML kupiłem JSW. Zgadnij jak na tym wyszedłem. Proszę o więcej porad.
    A to ciekawe, bo na IGN nie było nawet 1 transakcji po 28PLN, mitomanie,
    , za to swobodnie można było sprzedać jak radziłem po 34PLM i odkupić po 29PLN.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Wright [5.173.129.*]
    Kompromitujesz się coraz bardziej. Zamiast czepiać się groszówek powiedz lepiej dlaczego kłamałeś że zostajesz na Inbook a uciekłeś po cichu? I idź pan z tym śmiesznym czelendżem. Zakład gdzie będzie mniejsza strata? Śmiech Przecież wiadomo że chcesz ludzi z IGN wyleszczyć. Twoja nagła zmiana frontu nie wzięła się z niczego. I nie jestem żadnym mitomanem, wiem że lubisz to słowo i używasz w stosunku do każdego kto ośmieli się z tobą nie zgodzić. Kiedyś myślałem że owszem piszesz tu dla zysku, ale nie jesteś trollem mającym na celu wykorzystanie tych, co ci uwierzą. Teraz widać jak jest naprawdę.
  • Re: Nowy challenge Autor: ~Haha [170.61.236.*]
    UWAGA. Obserwator to naciagacz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.74.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Zarobiony [89.74.143.*]
    ObserwatoR zgłasza posty, które mówią o nim prawdę.
    Ludzie potracili oszczędności na EXC kiedy pisał o "promocyjnej korekcie" po 80 groszy, na BML naganiał już przy 20zł, że zbliża się wybicie, na MBF pisał o 20zł w niedługim czasie.
    Omijajcie jego posty jeśli chcecie zachować pieniądze!
    On szuka dawców kapitału żeby zejść z haków na spółkach.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~grzes [37.248.212.*]
    A widzisz, a ja mam inne zdanie, wiele razy dawał typy i analizy, które się sprawdziły. Chyba najbardziej znany jest z 4mass jak dał numer telefonu, gdzie można było zasięgnąć informacji o atescie, pod którą był wzrost z 20gr na 4zl.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ObserwatoR [89.64.36.*]
    Nie odpisuj tej chorągiewce, bo nie warto.
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.