Tak, tak, chyba nie masz dostępu do notowań w czasie rzeczywistym.
Teraz też nie ma opcji sprzedaży po 34PLN Inno? Kupna Biomedu w takiej niskiej cenie?
Najpierw pisał, że sprzedał za 45 zł, teraz pisze, że sprzedał za 34 zł (nic nie pisał, że kupił ponownie, co najwyżej rozważał zakup jeśli przebije 50 zł). To jest kłamca i cwaniak i ludzie po raz kolejny apeluję - nie słuchać forumowych naganiaczy, szczególnie tych piszących słodkopierdzące "merytoryczne" posty.
A gdzie ja napisałem, że sprzedałem po 34PLN? Mitoman czy nie umiejący czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że jest opcja wyjścia z IGN po 34PLN, a wejścia w BML po 12.50PLN. Nikogo do tego nie namawiam, zostawiam pod rozwagę, uruchamiam challenge, który ma na celu zobaczenie w najbliższym czasie czy przejście takie byłoby opłacalne. Według mnie tak, will see.
Myślē, że biomed trochę urośnie jak podadzą jakieś info o badaniach. A że kurs jest już na dołku, to z 60% może urosnąć do 18 - 19 zeta przy dobrych wiatrach. To wszystko, 100% to trochę za szybko...
Tez wczoraj dokupilem. Na 30 raczej nie ma co liczyć teraz, może jak lek przejdzie badania kliniczne, tylko ciekawe ile to potrwa? W Stanach zaczęli później a już mają, przyspieszył procedury, bo i czas jest wyjątkowy, ale u nas kogo to obchodzi?
Na Protektorze pisałeś o promocji po 6 PLN. Na Excellence pisałeś o promocji po 0.8. Na Inno pisałeś że będzie niebawem 150 PLN a dzień póxniej piszesz że nie odbierają telefonu, że firma nie istnieje itd. Na MBF pisałeś że będzie niebawem 20 PLN a dzień póxniej piszesz że nie odbierają telefonu, że firma nie istnieje itd.
To tak dla tych co wierzą w tego gościa. niby sprawdza firmę pod każdym kontem a później okazuje się ze według niego firma nie istnieje. Protektor i Excellence na które tak naganiałeś istnieją?
W którym miejscu Kuba kłamie?! To są fakty! Sam śledziłem poczynania ObserwatoRa i jego naganianie i specjalnie w tym celu kupowałem po kilka sztuk akcji Protektora, SoftBlue i ostatnio CSY. Wszędzie minus, a na SBE prawie -50%! A kupowałem w momencie gdy ten cwaniak wciąż pisał jakie to szczyty przed tymi spółkami!
Problem z ObserwatoRem jest taki że można zarobić na jego podpowiedziach tylko trzeba je bardzo uważnie sprawdzać i traktować selektywnie. Na Inbook można było zarobić wchodząc za 3,6 jak mówił, ale trzeba było wyjść na podbitce na 8, teraz to już kocioł tam, raczej na przeczekanie. CSY i Kernel to spółki z potencjałem też na dłużej, nie na szybki zarobek. Po prostu trzeba myśleć samemu i dać sobie spokój z "mentorami" z forum. Wiadomo że tak czy inaczej każdy z nich stawia swój zysk na pierwszym miejscu i nie przychodzi tu charytatywnie.
Forum jest pybliczne i każdy może pisać tutaj, nie tylko posiadacze akcji.
Jak widać kurs nurkuje do 30PLN, jak pisałem. Życzę Wam wzrostów, ale nie zapowiada się.
Po ddniach wywaliłem, pisałem ,że to short, Kierule zrobili nas w bambuko, no cóż, nie zawsze się zarabia.
Jednak jak polecałem po 0.50PLN i poszło do 2PLN, to jakoś wdzięczności nie było.
Zgadza się, można było też być na plusie kupując spółkę X, ale challenge dotyczy korelacji IGN i BML, więc nie wiem co w tym niepoważnego, to raz.
Dwa, poczejamy co będzie jutro i za tydzień, dwa i decydujące trzy tygodnie.
A, i jeszcze jedno. Ostatnio robię dokładnie odwrotnie niż radzisz i to działa! Dziś zamiast sprzedać IGN, to kupiłem za 28 i wiesz co? Sprzedałem za 34 i znów kupiłem za 29,5. Druga rzecz zamiast kupić BML kupiłem JSW. Zgadnij jak na tym wyszedłem. Proszę o więcej porad.
A to ciekawe, bo na IGN nie było nawet 1 transakcji po 28PLN, mitomanie,
, za to swobodnie można było sprzedać jak radziłem po 34PLM i odkupić po 29PLN.
Kompromitujesz się coraz bardziej. Zamiast czepiać się groszówek powiedz lepiej dlaczego kłamałeś że zostajesz na Inbook a uciekłeś po cichu? I idź pan z tym śmiesznym czelendżem. Zakład gdzie będzie mniejsza strata? Śmiech Przecież wiadomo że chcesz ludzi z IGN wyleszczyć. Twoja nagła zmiana frontu nie wzięła się z niczego. I nie jestem żadnym mitomanem, wiem że lubisz to słowo i używasz w stosunku do każdego kto ośmieli się z tobą nie zgodzić. Kiedyś myślałem że owszem piszesz tu dla zysku, ale nie jesteś trollem mającym na celu wykorzystanie tych, co ci uwierzą. Teraz widać jak jest naprawdę.
ObserwatoR zgłasza posty, które mówią o nim prawdę. Ludzie potracili oszczędności na EXC kiedy pisał o "promocyjnej korekcie" po 80 groszy, na BML naganiał już przy 20zł, że zbliża się wybicie, na MBF pisał o 20zł w niedługim czasie. Omijajcie jego posty jeśli chcecie zachować pieniądze! On szuka dawców kapitału żeby zejść z haków na spółkach.
A widzisz, a ja mam inne zdanie, wiele razy dawał typy i analizy, które się sprawdziły. Chyba najbardziej znany jest z 4mass jak dał numer telefonu, gdzie można było zasięgnąć informacji o atescie, pod którą był wzrost z 20gr na 4zl.