Myślcie! Pozbyli sie kury noszącej złote jaja, podzielą się kasą. Kurs zleci na grosze i nic już w przyszłym roku nie będzie jak w 2016! A jeszcze podatek od tych 15 zeta zapłacicie haha. Jeżeli miałonby być tak dobrze, a nie jest to kurs już dzisiaj powinien być na 60 a tu upychają!
Wątki typu 150 niczym rodem z bankiera!!!! Śmiech do łez, szkoda mi tylko nowicjuszy! Acha POLECAM MENNICĘ SKARBOWĄ, TAM REKORDOWE WYNIKI I PO 4Q C/Z =5
ja bym wywalił po co płacić podatek lepiej mieć stratę spółka nic nie warta od 30 lat tylko dywidendy płacą a nie jak KGHM wart był 600 teraz 130 dywidendy 10 zł tam bym zainwestował
Dnia 2020-12-02 o godz. 10:37 ~Dobry_wujek napisał(a): > Weźmiesz 15 - 19% podatku i zostanie 12. Kurs wróci do bazy 5 zł w najlepszym wypadku, bo na czym będą zarabiać pytam?
a w 2021 dywidendę od kursu 5 płacić 15 będą t może dopłacać będziemy 10
A niech spada nawet na 15. Teraz dostanę 15 zł i na początku przyszłego roku kolejne minimum 15 zł, więc tak jakbym brał akcje za darmo. Przy obecnej cenie grzech tego nie brać
A Ty naganiaczu czego tu szukasz skoro spółka nie jest warta zainteresowania i produkujesz post za postem którego kwintesencją jest "hahaha".. Albo nie masz życia, albo zwietrzyłeś okazję i próbujesz odkupić taniej, kosztem resztek swojej godności :)
Ja tylko ostrzegam jak to może się skończyć. Nie naganiam, ostrzegam i przedstawiam swój punkt widzenia, co by zrównoważyć wątki tych od 150! Każdy ma swój rozum i niech podejmuje sam decyzje!