Może Pani prezes. Jak zapytałem na czacie o jej zaangażowanie (przy okazji zakupu 40 akcji nowej emisji), to odpisała że niebawem wszyscy będą mogli zobaczyć jej zaangażowanie w firmę :D
Pani Prezes, powiadasz? Przeszło mi to przez myśl w kontekście czatu, ale przecież mogła wziąć po prostu nieobjęte akcje serii B. Może chodziło jej o to że ściągnęła do spółki kogoś ciekawego z hajsem i ten ktoś właśnie kupił akcje od KD i został największym akcjonariuszem. Dziwne że nie zrobili tych transakcji na umowę poza rynkiem.
O jeżu kaktusowy, ale się zakręciło. Podejrzane że teraz ktoś to wziął za 80 groszy, a nie chciał obejmować na zaproszenie zarządu po 40 groszy nowej emisji, bo coś koło miliona zostało nieobjęte. Ciekawe czy dziś jeszcze będzie komunikat. Może JRH i Ekipa Friza to jednak nie był żart...
Ale Januarego juz tu chyba noe ma tylko Górski wiec Friz odpada chyba? Niemniej nest ciekawie bo bedzie jakis biotech. Ale to wszystko niewiadome narazie
January wszedł na chwilę i wyszedł (byłyby jaja i mistrzowski ruch gdyby teraz wszedł taniej bo się dogadał). Został A. Górski który jest specem od odwrotnych przejęć i pewnie szykuje się tu coś jak na CWA czyli Hub4Fintech gdzie przejmują Minutor Energia i wchodzą grubo w OZE. Tam akcje kupował Prezes Minutora Z. Lasek i kto połączył kropki, ten dużo wcześniej wiedział co się święci, a tutaj tych kropek jest za mało. Na szczęście na dniach będzie wiadomo kto kupował, bo musi ujawnić taką ilość.
Zxc, na peronie zostałeś znowu? Ten milioner z holdingiem dokładnie to zrobił kupując 22 czerwca i sprzedał 9 lipca. Właśnie dlatego jest milionerem, a ty psioczysz na forum:P
Nie milioner tylko miliarder. Nie dlatego jest miliarderem że robi kółeczka za 100k na spółkach NC. Ludzie tego kalibru nie migają w akcjonariacie bo ty sobie tak napiszesz na forum. Teksty o peronie proponuję żebyś zachował na później dla siebie jako as w rękawie.
Kupiłem kiedyś - prawie na górce górek... I tak sobie leży czekając na lepsze czasy, po drodze wziąłem PP (żeby uśrednić) ale może z czasem będzie tutaj jakiś ciekawy zarobek.
Ponad milion akcji się obróciło, czyli 25% wszystkich.
Bardzo ciekawie się zapowiada bo to 25% ogółu a nie Free float.
Czekamy na komunikaty i niech moc będzie z kupującym :)