Przecież taka cena to jest oczywiste złodziejstwo . Zobaczcie ostatni raport jaki spółka pokazała piękny wynik.
Czy ktoś tu planuję żeby iść z tym do sądu ? Czy to już jest ostateczna cena czy można liczyć na to że ją podniosą?
widzę, że chcą na was zrobić takie same złodziejstwo jak na innych spółkach. atm, hutmen, midas, wszędzie jest to samo. papier jest wart co najmniej 2 razy tyle ile chcą dać za wyciśnięcie. ja bylem akcjonariuszem JHM developmenet . tam też nas wyrolowali tak samo i będzie sprawa w sądzie. moja rada - też idźcie z tym do sądu! kto chce odzyskać kasę to pisać do mnie: tomikzajacc@wp.pl podam namiar do kancelarii co organizuje takie sprawy. zrobią cwaniakom pozew zbiorowy albo coś podobnego. powiem wam jeszcze, że KNF chce zmienić prawo żeby się nie dało robić takich wałów ale dla was tu jest już za późno.
tu się mylisz kolego, bo oni inaczej działają i tylko procent sukcesu dostają jak wygrają kasę. a ty pewnie jesteś od właścicieli spółki. więc ci powiem, że niedługo skończy się bonanza, cwaniakowanie i rolowanie drobnych na dużą kasę na bananowej giełdzie. są jeszcze sądy w tym kraju.
Nie kwestionuje ryzyka giełdowego , jednakże kwestionuje postępowanie zarządu i chociaż wydaje się to trywialne pytam o etykę biznesu i elementarna uczciwość, tego chyba tutaj zabrakło .Jestem akcjonariuszem od dwóch lat i oczywiście ze strata ,można powiedzieć cóż zdarza się prawa rynku ,nie to była gra na wypompowanie pieniędzy .Dlatego nie rozumie dlaczego firma ma otrzymać dotacje jeśli prowadzi w ten sposób biznes.
Jak jesteś od dwóch lat ... to https://stooq.pl/q/?s=emt&c=2y&t=l&a=lg&b=0
Jesteś minimum 100% zarobiony :). Wiec napisz ze planowałeś 200% i pewnie takie uzasadnienie w zupełności wystarczy.
Faktycznie ,aby uzasadnienie napisać należy mieć trochę polotu a tego niektórym brakuje.Jeżeli ktoś uważa ,że sprawy nie ma niech nie robi nic a jeśli próbujesz bronić sprawy to masz do tego prawo ,gdyż forum przyjemnie wszystko.Czekam na merytoryczne argumenty i działamy i nie jęczymy
Proponuje również skierowanie pisma do NCBR opisującego sytuacje spółki i ewentualne zawiadomienie do prokuratury w przypadku podejrzenia popełnienia przestępstwa przez zarząd .Z tego co widzę większość z Was ma takie subiektywne odczucie dotyczące działania władz spółki .
Przykra sprawa, ale główną rolę odegrały Fundy oddając za darmo akcje. Pytanie czy oddadzą też impela. Zakładam, że tam dzik podniesie cenę o 50gr a one mu oddadzą.