Nie ma takich plotek. Gosc specjalnie dal ? na koncu, zeby nikt go po sadach nie ciagal za szerzenie nieprawdy. Ale jak widac sa jesczcze naiwniacy na tej gieldzie, ktorzy we wszystko uwierza
Dalej uważasz że plotki? Ci co wiedzą o co chodzi to zbierają po cichu. Dlatego co niektórym zależy zbijać kurs żeby tanio dokupić. A przecieki były już w Grudniu
Dokładnie tak!
My tu strażniku texasu czekamy na info w stylu:
„Pozyskaliśmy pięciu pierwszych klientów na wykonanie instalacji fotowotaicznych o łącznej mocy 300kW”,
albo „podpisaliśmy umowę na wykonanie stu instalacji z firma FotoVolt”...
Moim zdaniem kurs jest świadomie uwalany bo jest lock up na akcje do 30czerwca 2021. Jak kurs za bardzo wybije to ci co moją zarobić grubą kase nie będą mogli sprzedać akcji
Coś w tym jest, ale ja nie widzę problemu przy takim 60% pakiecie.Wpierw droga na złotówki, potem dziesiątki złotych.Nie widzę tutaj problemu żeby uwalac kurs....
Na ostatnim walnym wszystkie punkty zatwierdzili w tym dla nas najważniejszy:
Uchwała nr 13
z dnia 3 luty 2021 roku
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia
Present24 S.A. z siedzibą w Warszawie
wpisanej do Rejestru Przedsiębiorców przez SĄD REJONOWY DLA M. ST. WARSZAWY W
WARSZAWIE, XIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO NR 0000398288
w sprawie zmian Statutu Spółki
Na podstawie 403 k.s.h. w zw. z art. 430 § 1 k.s.h., Walne Zgromadzenie Present24 S.A. z
siedzibą w Warszawie postanawia, co następuje:
§ 1.
Walne Zgromadzenie postanawia zmienić Statut Spółki w następujący sposób:
2. w §6 dodaje się następujące rodzaje prowadzonej działalności PKD
35.11 Z Wytwarzanie energii elektrycznej
35.14 Z Handel energią elektryczną
27.11 Z Produkcja elektrycznych silników, prądnic i transformatorów
27.12 Z Produkcja aparatury rozdzielczej i sterowniczej energii elektryczne
Już powoli zbierają się trolle, jutro wyskakuje z CCC bo tam już zarobiłem 270% dokupuje żeby odciąć od tanich akcji naganiaczy na spadki. Pewnie do infa o umowie trochę będzie bujać ale mam czas