Znowu wydymali leszcy zbikli kurs skupili i teraz podają infa jedno po drugim UMOWY DOWINASOWANIE PREJĘCIE PODMIOTU ITD KTO TU NAŻAYZA NIMI LESCZ ZAWSZE BĘDZIE DYMANY.
Jutro znowu wysoko otworzą oby nie na +30% tak było poprzednio co kurs urusł w ciagu dnia o 80%
tylko nie zapomnijecie będzie po emisji prawie 500mln akcji czy firma która zarabia rocznei ok 3mln zł.warta jest prawie pół mld złotych ja wątpię ale spekuła może wszystko może być nawet warta 1mld zł. jak zwykle zarobią nieliczni Ja dzis sprzedałem na zamknieciu i jak spadnie znów do ok 64gr odkupie
Dnia 2020-12-01 o godz. 19:49 ~Pier napisał(a): > tylko nie zapomnijecie będzie po emisji prawie 500mln akcji czy firma która zarabia rocznei ok 3mln zł.warta jest prawie pół mld złotych ja wątpię ale spekuła może wszystko może być nawet warta 1mld zł. jak zwykle zarobią nieliczni Ja dzis sprzedałem na zamknieciu i jak spadnie znów do ok 64gr odkupie
to sobie trochę poczekasz... a swoją drogą to byznesmen z ciebie po byku. sprzedać akcje po dużym spadku, ale jeszcze... przed wzrostami. heheh ;-)
Źle Pan sformułował. Poprawka: Czy 2 firmy o podobnych zyskach mogą być w cenie nie więcej niż 1.5 firmy i nie mniej niż 1.0 firmy. Prościej: sprzedam 2 złote za może 1 zł 50 groszy, a może za 1 złoty 20 groszy? Jeszcze nie wiem, ale podzielę sobie pewną kwotę przez średnią wartość kursu z miesiąca i wyjdzie mi jakaś tam ilość (akcji) będąca mniejszością w spółce. Ostatecznie to nie wydaje się niekorzystne. Ale jestem tylko leszczem, nie znam się
na przejęcie inb potrzebują 37,5 ml i jedynym sposobem przejęcia jest emisja dla biochemi według zarzadu . proponują emisje po 82 gr czyli 45 mln . biorac pod uwage obecny kurs emisja kurs podnisie a nie jak zawsze obniży . podobnie zrobił soft i inwentionmed z emisja wyżej niz kurs na gpw . obecnie soft wypuszcza emisje 100% po 22 gr . pisze o tym bo to jedna grupa kolesi pod skrzydłami joy fix . według ostatniego komunikatu przejęcie inb odbędzie sie OD początku 2021 r / komunikat z wyników za 3 kw . akcji wiec moze być 362 mln . pytanie brzmi czy zarząd skłamie ? i wytną jakiś numer z ceną emisji ? . innym pytaniem jest - jeśli od końca roku wyjdzie emisja i głównym udziałowcem zostanie boruta to prospekt emisyjny kto bedzie składał jak i ponosił koszty inb czy boruta . napisali że jest w przygotowanu i przez biuro maklerskie i każda spółka robi to osobno . ktos to rowiązał ? powodzenia