Hihi no to jest nas kilku juz chyba :) jedziemy Panowie i Panie.
A się cieszę, bo zbierałem złoto ostatnio sporo i widzę jak zapi...... Ruchaś, a Ty cos wiesz, że na 1,7x :))) ma być ?
Mogą, ale jestem przygotowany i na taką ewentualność, tak dopytywałem, może coś, gdzieś "uslyszaleś", mam spory pakiet i dlatego obserwuje spółkę często, podzwonię tu i tam. A najgorsze, nie wiem, jak Wy, ale u mnie już leci na okrągło last Christmas czy inne Bubble Michael i klimat mam raczej do zwalniania obrotów niz przyśpieszania. A najbardziej boli to co chłopaki dyskutowali o podatkach, w pip tego będzie w tym roku
Dobra jeszcze kilka sesji i CDR wywalam, oby mi nie zrobił numeru i nie skoczyl po premierze dużo wyżej, ale jak to Wers parafrazował 10% zostawiam innym
Na cdr to się zrobiła hiperbola hossy. Trzy luki wzrostowe plus wyspa odwrotu. Weź sobie Reznor w Google sprawdź jak ten wykres wygląda i przyłoż do cdr. Więcej pisał nie będę bo tu się lubią co niektórzy przy wykresach bryndzlować
Thx Wers, zobacze co się będzie działo w kolejnych sesjach czy, ale i tak mam juz SL postawione, zeby mi nie spadło poniżej 410 dla mnie i tak jest już ok w zasadzie mógłbym wyjść, ale...
No to super Hiper w końcu masz hosse w portfel:))) i życzę tego wszystkim na forum. Co do samej spółki nigdy nie miałem, wiesz pod co taki wystrzał? Kiedys mialem enelmed, raz tylko byk wystrzał zarobiłem i sprzedałem
Kilka opcji. 1 zamknięcie państwowej służby zdrowia pcha ludzi na zabiegi i operacje 2.to list intencyjny sprzed 2 lat z Lux Medem o przejęcie swiss, termin do końca lipieca 2021 . Ogólnie kilka fajnych wejść i wyjść, fajna spółka do wyczucia na grę spekulacyjną
Tak 100% w 3 sesję to ostatnio tylko na mercatorze 4mass i inbook . Coś nie wierzę że z marszu 7.50 pęknie A jeżeli jutro nie pęknie to kółko można kolejne zrobić
Tak pierwsze większe pakiety, ale co mam Tobie powiedzieć dokuoowalem ostatnio 1,77 i 1,80. Spodobała mi się spółka i tak sobie dokładam co jakiś czas na korektach + wczoraj CLC. No ten trójkąt nie wiem, cos tam mi przypominało na wzór bardziej ustawiłem się pod sentyment i tym razem się udało, mogło pójść w dół. Nie ma, co ... to już przeszłość teraz trzeba pilnować sprzedaży
Kolego Reznor, namawialem na Trakcję w okolicach 1,5 - jakby co:). Sam mam pakiet 1,55 i czekałem na spadki a tu nic :(. Gratulacje za stalowe nerwy na cdr. Też jestem ciekaw jak to rozegrają. Część pewnie wyjdzie ze strachu przed samą premierą. Ja popatrzę z boku. Technicznie to wygląd byczo, ale technika na tym poziomie emocji juz nie ma nic do gadania. Powodzenia.
Wers dla Ciebie sfinalizowali umowę espi na ITLhttps://www.bankier.pl/wiadomosc/INTELIWISE-S-A-Zawarcie-znaczacej-umowy-8013656.html kolejne umowy w ciągu kwartału
Mam Panowie pytanie czy ktoś z Was posiada akcję PKP Cargo ewentualnie interesował się firmą ponieważ bardzo mnie zaciekawiła ostatnio. Schęcią wysłucham zdania innych.