Potwierdzam, w moim Rosmanie ciągle brakuje towaru. Rozmawiałem z Panią powiedziała że przychodzą małe ilosci po kilka sztuk produktu i zaraz się sprzedają. Oglądałem tubki tego co zostało i wszystko to świeża produkcja. Także chyba nie wyrabiają się z produkcją. Szkoda bo tracą kase na puste półki i przychody.
to dziwne bo w moim rossmanie towaro ze hohohoho i jakos nie widze zeby sie sprzedawał do którego rossmana chodzisz ?
moze miałes poprostu sen albo wróżka CI zle powiedziała ?
Dnia 2020-12-01 o godz. 11:28 ~jacoo1 napisał(a): > Potwierdzam, > w moim Rosmanie ciągle brakuje towaru. Rozmawiałem z Panią powiedziała że przychodzą małe ilosci > po kilka sztuk produktu i zaraz się sprzedają. Oglądałem tubki tego co zostało i wszystko to świeża produkcja. > Także chyba nie wyrabiają się z produkcją. Szkoda bo tracą kase na puste półki i przychody.
W Rossmannie bywa różnie. Ale najczęściej puste póły są tam gdzie powinny stać produkty do pielęgnacji włosów. Nie wiem czy to wina sklepu, że zamawia za mało albo za rzadko czy rzeczywiście zamawia więcej a dostaje mniej. To jest dobre pytanie na następny czat z zarządem. W sklepie stacjonarnym nie ma dużego zaplecza na magazynowanie towaru. Pamiętajcie o tym.
Dnia 2020-12-01 o godz. 11:04 ~funio napisał(a): > Ale nigdy nic nie ma. Kiedy bym tam nie wszedł, to co drugi produkt niedostępny, trzeba w sieci na R kupować
"Nic" to za dużo powiedziane. Fakt, że niektóre produkty szybciej rotują i to z czasem zostanie poprawione w logistyce. Na razie można zapisać taki produkt do listy życzeń i oni wysyłają powiadomienia o dostępności produktu. Ale co chciałem z radością zakomunikować to fakt popularności tej marki:-).
Ponoć dostawy realizowane są w ilościach 3 - 4 sztuki na sklep. Szczególnie odżywki, szampony i preparaty do pielegnacji włosów. Ten towar sprzedaje się jak świeże bułeczki.
Na półkach z kosmetykami do pielegnacji dzieci jest więcej towaru i nie ma problemu z dostępnością.
Jak ruszą targi/reklama/marketing i normaline zacznie działać rynek to dopiero będzie sprzedaż.
a co to ma wspólnego z akcjami.. nie płacą dywidendy a to jedyna rzecz wiążąca akcjonariat ze spółką .Poza tym zbyt dużo tu było dymania ulicy by włazić w to szambo akcyjne
Dnia 2020-12-01 o godz. 12:34 ~aHa napisał(a): > a co to ma wspólnego z akcjami.. nie płacą dywidendy a to jedyna rzecz wiążąca akcjonariat ze spółką .Poza tym zbyt dużo tu było dymania ulicy by włazić w to szambo akcyjne
Ale szok!!! Mega akcjonariat:-) Może najpierw coś poczytaj na temat inwestowania w akcje. Unikniesz rozczarowań.