Jest to całkiem możliwe albo.................... te kilka kilko na sprzedaży pochodzi od inwestora, który chce w ten sposób wymusić na niecierpliwych i bojaźliwych leszczach, by pozbyli się akcji. Wystarczy zerknąć na pełny arkusz zleceń - na kupnie przy 0,30 też kilka kilo już czeka. Przypadek?
Tak, rozmawiałem. Na tą chwilę wszystko się sprawdza o czym mówił. Pierwszą weryfikację ich planów i deklaracji zamierzam wykonać na przełomie lutego/marca przyszłego roku. Wtedy naocznie, mam nadzieję, przekonam się czy coś z tego ich całego planu wyjdzie. Choć z drugiej strony, nie wykluczam, że jakieś konkretne informacje ujrzą wcześniej światło dzienne.
W ostatnich tygodniach, trochę dokupiłem akcyjek i nie będę ukrywał, iż będę patrzył im na ręce dość wnikliwie.
Dodatkowo, jestem na etapie projektowania swojego domu i pewne ich rozwiązania są naprawdę interesujące i godne analizy.
btw, już część większych transakcji zniknęła ze sprzedaży :=)
...., a dzwoniłeś na wszystkie numery podane na stronie?????????????????????????????????????
To tak dla Ciebie - krótka instrukcja poszukiwania informacji w necie:
1. Wchodzisz na stronę internetową: www.energiale.com 2. Wchodzisz w zakładkę "Kontakt" - to ta ostatnia po prawej stronie 3. Skrolujesz na sam dół i ... 4. Po prawej stronie w części z numerami kontaktowymi znajdujesz 4 numery telefonów 5. Pozostaje już tylko wybrać ostatni numer na dole i wcisnąć "zieloną słuchawkę"
Ta dammmmmm....! :=)
To jest tylko jeden ze sposobów znalezienia numeru telefonu i to ten najprostszy! Ty naprawdę ze wszystkim tak szybko się poddajesz???
Dnia 2020-12-02 o godz. 00:51 zulusowaty napisał(a): > ...., a dzwoniłeś na wszystkie numery podane na stronie????????????????????????????????????? > > To tak dla Ciebie - krótka instrukcja poszukiwania informacji w necie: > > 1. Wchodzisz na stronę internetową: www.energiale.com > 2. Wchodzisz w zakładkę "Kontakt" - to ta ostatnia po prawej stronie > 3. Skrolujesz na sam dół i ... > 4. Po prawej stronie w części z numerami kontaktowymi znajdujesz 4 numery telefonów > 5. Pozostaje już tylko wybrać ostatni numer na dole i wcisnąć "zieloną słuchawkę" > > Ta dammmmmm....! :=) > > To jest tylko jeden ze sposobów znalezienia numeru telefonu i to ten najprostszy! Ty naprawdę ze wszystkim tak szybko się poddajesz???
Zawsze mogłeś po prostu odesłać do google, tak, jak to zwykle robi to nasz Wiesio :))