Chlop dokupil akcji za 35 tysiecy (czyli taka srednia pozycja dla ulicznego leszcza) a tu raban jakby co najmniej Buffet wszedl xD Swoja droga zastanawiam sie czy to ubrani w cieplutkie plaszczyki tak naganiaja czy po prostu trolle sobie na jaja pisza? xD
No to ja sie nie dziwie, ze wy tu tak ladnie plyniecie i topicie kase skoro nawet nie potraficie ESPI przeczytac. xD Ale wytlumacze wam, moze chociaz w przyszlosci sie zastanowicie nad swoja glupota. W ESPI macie wyszczegolnione, ze gosc PRZED zakupem mial 58 033 akcji. Dokupil i ma lacznie 60 000 akcji. Podlicze dla was- to jest 1 967 akcji dokupionych. To i tak mnie ponislo z tym 35k bo jak teraz licze to chlop maksymalnie 10 000 na to wydal. xDD
Az zal nie ruchac takich baranow jak tu siedza. Szkoda, ze plynnosc tej "spolki" sie skonczyla bo mozna sobie bylo dorabiac na takich jak wy.
Dnia 2020-12-05 o godz. 00:52 ~dzieciaczek napisał(a): > Chlop dokupil akcji za 35 tysiecy (czyli taka srednia pozycja dla ulicznego leszcza) a tu raban jakby co najmniej Buffet wszedl xD Swoja droga zastanawiam sie czy to ubrani w cieplutkie plaszczyki tak naganiaja czy po prostu trolle sobie na jaja pisza? xD
dzieciaczku masz problem z liczeniem ? on kupił akcji za 250 tys
I co z tego? CI co wchodzili wysoko juz tyle stracili, że nawet jak na grosz spadnie to nie ma znaczenia, a Ci co wchodzili teraz to niewiele tracą, a szansa na 500+ jest realna...
xD No wspolczuje synku, ze ty nawet ESPI nie potrafisz czytac, ale nie dziwi mnie jednoczesnie to, ze siedzisz akurat na tej spolce. xD Wmawiaj sobie dalej, ze urosnie do 50 PLN. xD