Od długiego czasu piszesz o tym jaka ta spóka jest beznadziejna a jednak jesteś stałe obecna na forum i monitorujesz kurs. Zastanawiam się po co to robisz? Masz potrzebę odreagowania swoich kompleksów czy może jestes zwykłym trollem który nie ma grosza i żebrze o jak najniższy kurs?
Wkurzam Tyrka :) Raz napisałem co myśle i zostałem obrzucany przez niego błotem. Widząc więc jak mocno emocjonalnie reaguje na prawdę, to staram sie od czasu do czasu go uświadamiać.
Dwa to po to chyba jest forum aby wymieniać poglądy. Wszyscy mówicie jak jest super a ja prostuje i mówie że wcale nie jest super! Może uratowałem kogoś od tej inwestycji. A zaglądam tutaj bo uważam że po 3.6 będzie można wchodzić spekulacyjnie.
haha zmiana trendu :) 8k pln sie przemieliło moze to dla Ciebie oszałamiające volumeny ale dla normalnego inwestora to farsa i odstraszacz przed wejsciem.
haahah co sie tak podniecasz ? :) znow po dwa posty trzaskasz. Uspokoj sie skup mysli może uda ci sie napisać zdanie wielokrotnie złożone. Nerwy masz bo zdajesz sobbie sprawe ze dzisiaj to byla taka "podpidka dla picu" i że jutro kontynuacja w kierunku 3.60 :)
Pozdrowienia dla Tyrka co ma wielkie jajca, bo takie trzeba miec zeby kupic po 10 i trzymać do 3.60! Szacun!
Az razi tak widać że ze wsi jesteś. Tylko na wsiach sie mówi o plebanach. Jak tam wydojone krowy? Gnój wyrzucony? bo jak rozumiem 500+ juz przytuliłes i zainwestowałęs w DRA po 10zl buahahaahahahahahahaahaha
A co ma moja grubość do gadania, tutaj rynek rządzi. Jest kompletny brak popytu, dzisiaj jakis oszołom blokuje spadki wystawiając pakiet po 5.40 - nie zdziwiłbym sie gdyby był z Lublina. Kolejny raport bedzie z kolejnymi stratami i to dobitnie dorżnie spółkę. Być może też ajkas korekta na S&P pomoże. Tak czy siak 3.6 kwestia czasu.
Channel w sam raz dla wiesniaków :) Naucz sie prostaku najpierw pisać poprawnie. Channel buuayhaaahhahahah to tak jakby sie chwalic ze sie do restauracji Mc Donald chodzi :D