Kiedyś już to pisałem.... ale napiszę jeszcze raz, bo widzę że nie doszło do Ciebie nic.....
To że jesteś gość bez kszty pojęcia, i pojawiasz sie wszedzie tam gdzie są ZWAŁY...a jak są silne WZROSTY to od razu znikasz i milczysz, bo głupio ci... TO WSZYSCY WIEMY
Powiedziałem że nie bede cie obrażał...., bo musiałbym się zniżyc do twojego poziomu.....a mi to urąga na prawde.... ZNOWU pisze "ty, cie, ciebie" z małych liter celowo, bo uważam że nie zasługujesz na normalne traktowanie.
REASUMUJAC, ...skończ, na prawde... te wywody swoje.... bo mi żal ciebie żeś taki pusty.... na nauke nie jest jeszcze za późno, ale mam wrażenie że nic ci to nie da
Hej jazgot, dopiero 5 groszy urosło :) bez szaleństw w kierunku lakiego. Ciekaw jestem czy traficie z tym wzrostowym grudniem bo póki co faktycznie zakmniecie pozytywne
Jazgot,ale działa to w dwie strony, są naganiacze na wielkie wzrosty, jak spada to znikają w czeluściach, a jak rośnie i ktoś ośmieli podważyć trend to razu są gotowi spalić na stosie.
Masakra gość tak wam wszedł do głowy, że szok aż się tego czytać nie chce. Włada tym forum a Wy jak kurczaki bez głów z jednej strony nie chcecie żeby coś pisał z drugiej strony podświadomie oczekujecie tego.. porażka. Jak spada wieszacie na nim psy a jak rośnie to z podniety fajka stoi ze się mylił. A tak naprawdę to pewnie gruby stulejarz który siedzi przed kompem nie ma zielonego pojęcia o rynkach finansowych wpierdziela Lays o smaku kebaba śmieje się do monitora przecierając palce z tłuszczu po chipsach w szarą już żonobijkę. Czuje zażenowanie patrząc jak się podniecacie nim. Ale szacunek dla niego ze miota waszymi emocjami na prawo i lewo.