no właśnie mocno mnie to zastanawia ..:) :)
skoro za dwa kwartały w raporcie półrocznym zysk brutto wynosił 1.355 mil, a zgodnie z dzisiejszą informacją poranną zysk brutto za trzy kwartały wynosi 1,05 mil .... no to ile na tych grach zarobili w tym trzecim kwartale ?? :) :) :)
Dnia 2020-11-30 o godz. 15:11 ghost-man napisał(a): > no właśnie mocno mnie to zastanawia ..:) :) > > skoro za dwa kwartały w raporcie półrocznym zysk brutto wynosił 1.355 mil, a zgodnie z dzisiejszą informacją poranną zysk brutto za trzy kwartały wynosi 1,05 mil .... no to ile na tych grach zarobili w tym trzecim kwartale ?? :) :) :)
Generalnie dramat. Troche czasu mnie tu nie bylo, ale spolka dalej nie potrafi zarabiac na swoich grach. Jakies kolko wyszlo niedawno, ale fundamentow ja nie widze do trwalych wzrostow. Pozdrawiam "starych" forumowiczów.
widzę że admin skrupulatnie usunął mój post wieczorny po raporcie gdzie pokazałem jak "rewelacyjnie im wyszedł ten 3 kwartał" jeśli chodzi o działalność podstawową spółki .. nie chce mi się już po raz kolejny tego pisać bo pewnie ponownie zostałoby usunięte ..:) :)
kto jest zainteresowany znajdzie te najważniejsze liczby w raporcie ..
2.3. Rachunek zysków i strat