Jesteś najlepszy red, wiesz jak robić interesy, wchodzisz w biomed i cyk -15%, zatrudnił bym Cię jako moja wyrocznia, powiedziałbyś co ma rosnąć i ja wtedy otwieram shorta i zarobiony.
Najlepsze jest to,że jak widzę, czujecie sie dumni ,jako posiadacze akcji Afhola.Brawo ,tak trzymać ,bo pozostaniecie posiadaczami ,tych nic nie wartych akcji do końca ,waszego lub jego.Ja o Biomed jestem spokojny,to wy macie powódy do zmartwień,nie ja.To jest mój ostatni wpis na tym forum SYFHOLA.
red ty już się totalnie ośmieszyłeś tu wiele razy. Tak się skalada, ze afhol trochę wzrosl a twój bml spadł kilkadziesiat % odkąd się tu znowu pojawiłeś i pisałeś bzdury jak było po 6 :)))
Ps. Wpadnij jeszcze to się znów pośmiejemy z ciebie
Dnia 2020-11-30 o godz. 15:33 ~red napisał(a): > Najlepsze jest to,że jak widzę, czujecie sie dumni ,jako posiadacze akcji Afhola.Brawo ,tak trzymać ,bo pozostaniecie posiadaczami ,tych nic nie wartych akcji do końca ,waszego lub jego.Ja o Biomed jestem spokojny,to wy macie powódy do zmartwień,nie ja.To jest mój ostatni wpis na tym forum SYFHOLA.
Dnia 2020-11-30 o godz. 18:11 ~Bartek napisał(a): > Dnia 2020-11-30 o godz. 15:33 ~red napisał(a): > > Najlepsze jest to,że jak widzę, czujecie sie dumni ,jako posiadacze akcji Afhola.Brawo ,tak trzymać ,bo pozostaniecie posiadaczami ,tych nic nie wartych akcji do końca ,waszego lub jego.Ja o Biomed jestem spokojny,to wy macie powódy do zmartwień,nie ja.To jest mój ostatni wpis na tym forum SYFHOLA. > > Tak jak pisałem, bazarek i jemioła... > Powodzenia >