• Strata czasu i pieniędzy Autor: ~red [188.146.33.*]
    Afhol to trup.Dziś nabyłem ponownie Biomed,zobaczycie koniec dnia...
  • Re: Strata czasu i pieniędzy Autor: ~Michał [83.22.153.*]
    Jesteś najlepszy red, wiesz jak robić interesy, wchodzisz w biomed i cyk -15%, zatrudnił bym Cię jako moja wyrocznia, powiedziałbyś co ma rosnąć i ja wtedy otwieram shorta i zarobiony.
  • Re: Strata czasu i pieniędzy Autor: ~Ktos [37.47.19.*]
    Hahaha red nie ma większego nieudacznika od ciebie!!! 3 minuty po tym jak napisałeś bml -20% zanurkował :)))
  • Re: Strata czasu i pieniędzy Autor: ~red [188.146.33.*]
    Najlepsze jest to,że jak widzę, czujecie sie dumni ,jako posiadacze akcji Afhola.Brawo ,tak trzymać ,bo pozostaniecie posiadaczami ,tych nic nie wartych akcji do końca ,waszego lub jego.Ja o Biomed jestem spokojny,to wy macie powódy do zmartwień,nie ja.To jest mój ostatni wpis na tym forum SYFHOLA.
  • Re: Strata czasu i pieniędzy Autor: ~Ktos [37.47.19.*]
    red ty już się totalnie ośmieszyłeś tu wiele razy. Tak się skalada, ze afhol trochę wzrosl a twój bml spadł kilkadziesiat % odkąd się tu znowu pojawiłeś i pisałeś bzdury jak było po 6 :)))
    Ps. Wpadnij jeszcze to się znów pośmiejemy z ciebie
  • Re: Strata czasu i pieniędzy Autor: ~Bartek [91.192.88.*]
    Dnia 2020-11-30 o godz. 15:33 ~red napisał(a):
    > Najlepsze jest to,że jak widzę, czujecie sie dumni ,jako posiadacze akcji Afhola.Brawo ,tak trzymać ,bo pozostaniecie posiadaczami ,tych nic nie wartych akcji do końca ,waszego lub jego.Ja o Biomed jestem spokojny,to wy macie powódy do zmartwień,nie ja.To jest mój ostatni wpis na tym forum SYFHOLA.

Tak jak pisałem, bazarek i jemioła...
    Powodzenia

• Re: Strata czasu i pieniędzy Autor: ~Bartek [91.192.88.*]
    Dnia 2020-11-30 o godz. 18:11 ~Bartek napisał(a):
    > Dnia 2020-11-30 o godz. 15:33 ~red napisał(a):
    > > Najlepsze jest to,że jak widzę, czujecie sie dumni ,jako posiadacze akcji Afhola.Brawo ,tak trzymać ,bo pozostaniecie posiadaczami ,tych nic nie wartych akcji do końca ,waszego lub jego.Ja o Biomed jestem spokojny,to wy macie powódy do zmartwień,nie ja.To jest mój ostatni wpis na tym forum SYFHOLA.
    >
    > Tak jak pisałem, bazarek i jemioła...
    > Powodzenia
    >

...tam się odnajdziesz, ~red
[x]
AFHOL 8,70% 2,50 2023-06-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.