Moim zdaniem będzie. Zobacz jacy ludzie tu weszli, trzeba tylko czasu. Albin raczej zrobi wypad. Żałuję ze nie byłem na Walnym ale na następnym się pojawię.
Dnia 2020-12-05 o godz. 17:40 ~Jarekklin napisał(a): > Moim zdaniem będzie. Zobacz jacy ludzie tu weszli, trzeba tylko czasu. Albin raczej zrobi wypad. Żałuję ze nie byłem na Walnym ale na następnym się pojawię.
Masz rację-myślę,że zwłaszcza z Hubertem Drabikiem , który wszedł do zarządu na 99% coś konkretnego i mocnego tu się wydarzy w 2021. Tu nie ma zwykłych przypadków, wspomnicie za kilka miesięcy. Te ostatnie przetasowania kumatym już dużo mówią a niekumaci muszą się uczyć i szukać informacji.Kto ostatni się skapnie najmniej zarobi takie są reguły rynku.
Muszę przyznać że ten Drabik to niezły Gigant. Jest prezesem kilku spółek w tym GAMA więc skoro wszedł do Rady to napewno dojdzie do jakiejś współpracy.
Skoro taki uswiadomiony jestes to moze powiesz gdzie jest strategia ktora miala byc do konca listopada, to sa fakty ktorych nie ma do tej pory. A te twoje farmazony o tym kto niby wchodzi czy wychodzi itd. to mozesz sobie o du.e rozbic, bo co to ma to wspolnego z faktami.
2021 a moze 2031 jeszcze troche i o nastepnym stuleciu bedziemy mowic, zenujace
Nadal żadnych informacji ze spółki-totalny marazm-położyłem walor na półkę do końca roku 2021.-dalej już nie będę czekał i uwalnię zaparkowany kapitał. na inne walory.-zbyt zadszarpnięta moja cierpliwośc i zaufanie do Zarządu Spółki 1
no niestety główny akcjonariusz delikatnie mówic leci w kulki. On już na giełdzie nie ma co szukać, do końca roku miała być transakcja sprzedaży gruntu, mniejmy nadzieję że do niej dojdzie a następnie do sprzedaży akcji przez Prezesa.
Warto przeczytać w[w posty -no i przede wszystkim POST WIODĄCY !Mamy rok 2021 dzien 26 stycznia-ile już istotnych informacji ze Spółki - 0 [ zero ] .Teraz czekam na Raport !