• Scenariusz Autor: ceokrachu [83.26.165.*]
    Kto zakłada scenariusz na borucie powtórzony z drugiej połowy września ?
  • Re: Scenariusz Autor: ~Wykolejeniec [83.25.70.*]
    Ja uważam, że jeżeli będzie pompka to przy obecnym negatywnym sentymencie "nowych" na Borucie. Dobijemy maksymalnie po wielkich trudach do 1.6 a później zaczną się wysypywać żeby wyjść na zero co z jednej strony da się zrozumieć a z drugiej jest mało racjonalne no ale to tylko moje przemyślenia i nie musi tak być.
  • Re: Scenariusz Autor: ~Wiesko [78.8.71.*]
    Spółka w szybkim tempie się rozwija, co przekłada się na raporty i w konsekwencji w kolejnych latach na duże wzrosty:
    Przychody ze sprzedaży 1Q2020  8566 tys. zł; Zysk ze sprzedaży 432 tys. zł.
    Przychody ze sprzedaży 2Q2020  17636 tys. zł;  Zysk ze sprzedaży 1054 tys. zł.
    Przychody ze sprzedaży 3Q2020  11 267 tys.  zł; Zysk ze sprzedaży  471 tys. zł.
    Jeszcze jeden fragment (...)Od początku października do 3 listopada sprzedaż e-commerce Onlybio.life odpowiadała za ponad 40% całkowitej sprzedaży od początku 2020 r. (…)
  • Re: Scenariusz Autor: ceokrachu [37.47.147.*]
    Czyli po prostu sami marzyciele. Nikt nie gra pod scenariusz tylko pod cuda na kiju. Ok jak ktoś rozkmini o oc kaman to pw na tweeterze.
    (…) Właściciel marek OnlyBio i OnlyEco w trzecim kwartale wypracował 11,3 mln zł skonsolidowanych przychodów ze sprzedaży – jest to wynik o ponad 44 proc. wyższy w porównaniu do poprzedniego roku. W tym okresie, firma osiągnęła blisko 1 mln zł zysku netto, co stanowi czterokrotny wzrost w stosunku do analogicznego okresu rok wcześniej (…)
    Autor: ceokrachu [37.47.147.*]
    P.S. Dla Ciebie fakty, które pokazuje w raportach spółka to scenariusz tylko pod cuda na kiju” to życzę dalszych sukcesów w inwestowaniu na giełdzie …
  • Re: Scenariusz Autor: ~bep [77.253.65.*]
    chłopcze ty masz takie pojęcie o giełdzie jak pingwin o hallotronie
    Autor: ceokrachu [83.26.165.*] napisał: Kto zakłada scenariusz na borucie powtórzony z drugiej połowy września ?
    P.S. Pierwsza połowa października jakoś Cię nie interesuje, gdzie 8 października br.  kurs zamknięcia wyniósł 1,62 zł., a maksymalny kurs 2,09 zł?
  • Re: Scenariusz Autor: ~ww [77.111.247.*]
    ceokrachu to kółkowicz. Non stop się produkuje, bo boi się, że za wcześnie wysypie się. Jak dobrze pamiętam, to nie wierzył, że zostanie przebity opór w okolicach 40 groszy i przed samym rajdem sprzedał. Po raporcie za 2Q wieszczył spadki, a był plus. Taki z niego "doświadczony" inwestor. 
  • Re: Scenariusz Autor: ~Walo [78.9.139.*]
    Achy ten ceokeachu. Chciałby być wielkim graczem a jest .... Jak jest
    Nie jestem Kolkowiczem. Wyniki finansowe tej spółki nie obronią i nie wiem czemu sie uczepiliście. Przychód powinien odpowiadać połowie kapitalizacji czyli jesteśmy 2x za wysoko na kursie. O zysku nie wspomnę. Uziwerzcie mi ze gra pod scenariusz pozwala mi kupować teraz, a wy wisicie już jakiś czas, nie twierdze ze mam najlepsze wejście ale średnia 0,671 wiec nienajgorzej . Nie mam nic do wyników bo sa przyzwoite ale ilość akcji i kapitalizacja nie sa po waszej stronie z tym argumentem. Spodziewam sie kilku ESPI w grudniu i wzrost kursu ale bądźcie realistami - jak bedzie pompka nawet 50% to kurs musi skonsolidować. Fakt nie przywiązuje sie do papiera, ale wejście w akcje najwcześniej wieńczy sprzedaż po 6-8 tygodniach. Ja tam rozegram pod scenariusz z jednym kołkiem. Zobaczymy czy sie opłaci czy nie.
    Bądźmy szczerzy - nie neguje podejścia innych inwestorów - wiary s papier i rozwój. Rynek sprzyja borucie choć za wielkie oczekiwania były i spadło o 60-70%. Póki nie przebije 0,550 to ja powiem nawet śmiało ze z trendu wzrostowego papier nie wyszedł. Ja gram swoje wy grajcie swoje, po prostu wpisem badam rynek - oczekiwania sa na tyle duże ze będziecie trzymać na upartego bez realizacji w przypadku rajdu bo przecież 2,09 MUSI być ponownie. Nie twierdze ze nie bedzie, oby wam wbiło, ja mam dużo dużo TP niżej. Scenariusz z września o którym mowię zakłada zmianę kierunku na wykresie a teraz mowa o trzeciej fali pandemii w Polsce wiec z komunikatami ESPI Boruta może faktycznie skorzystać. W październiku przypadł szczyt i ATH, ale tam wykres wyglada po prostu jak świeca. No i solidna realizacja praktycznie konsolidacja na papierze odbywa sie dopiero od poziomu poniżej 80 gr. Aktualny poziom jest do podrzucenia małym nakładem. Ciakawa zależność ze pisze pro wzrostowo a naganiacze na up - mnie oczerniają.
    ceokrachu strasznie się produkujesz :)
    Zapominasz o jednym. Giełda dyskontuje przyszłość, a non stop piszesz o teraźniejszości. Przykładem masz CD Projekt, jak rynek zdyskontował już grę kilka miesięcy temu.
    Dodam, że specjalnie piszesz, na jakich poziomach będziesz sprzedawał, bo liczysz, że inni też to zrobią i zasypią popyt. Jak jest niski kurs akcji, to łatwiej kręcić kółka, bo jest po prostu bezpieczniej. Jak kurs odjedzie, to już raczej nie zakręcisz. Tak jak zostałeś wyleszczony poniżej 40 groszy, tak i teraz zostaniesz. :) Ulica ma tutaj niewiele do powiedzenia i Twoje 180k akcji. Jak był rajd na kursie, to jednym zleceniem wciągali 100k - 200k. Brali jak leci.
  • Re: Scenariusz Autor: ~Walo [78.9.139.*]
    Nie spadnie do twoich oczekiwań. To nie bazar, żeby jakiś chłopiec chciał i miał. Albo bierzesz albo sprzedahesz. Reszta to tylko twoje oczekiwania.....
    I myślisz chłopcze CEOKRACHU, że tego nie widać ?
    IDZ W PIZ.....DU ze swoimi branżowymi teoriami. Nie kupisz już taniej i tyle.
    Ale próbowałeś, ptysiu miętowy
  • Re: Scenariusz Autor: ~jgvb [37.248.167.*]
    Jeżeli ty też masz dość spamu i setek bezsensownych tematów, które się tutaj pojawiają dołącz do grupy na fb(link skrócony):

link 

Grupa została stworzona dla wszystkich akcjonariuszy. Nie pojawią się tam żadne anonimowe wpisy ani trolle wzrostowe/spadkowe. W najbliższej przyszłości zostanie dodany regulamin i wprowadzona moderacja. 

Zapraszam! 
    PS. Będę wdzięczny za podanie info dalej, umieszczanie w komentarzach, podbijanie postu itp. 
    Ja napisałem jaki gram scenariusz. Tak, sprzedałem w czerwcu przed odpalem ale wszedłem pakietem w INNOgene i biomaxime wiec faktycznie bez różnicy dla zysku. A opory które opisuje to nie moje wymysły. Na tych poziomach po prostu stoi w arkuszu kilka mln sztuk akcji do przebicia. Gram scenariusz z jednym kołkiem i SL na 53 grosze. A wy róbcie co chciecie, a akcji mam 250 000 aktualnie. Już nie bede nic pisał pomyślcie w styczniu kto miał racje
    Dnia 2020-11-29 o godz. 16:45 ceokrachu napisał(a):
    > Ja napisałem jaki gram scenariusz. Tak, sprzedałem w czerwcu przed odpalem ale wszedłem pakietem w INNOgene i biomaxime wiec faktycznie bez różnicy dla zysku. A opory które opisuje to nie moje wymysły. Na tych poziomach po prostu stoi w arkuszu kilka mln sztuk akcji do przebicia. Gram scenariusz z jednym kołkiem i SL na 53 grosze. A wy róbcie co chciecie, a akcji mam 250 000 aktualnie. Już nie bede nic pisał pomyślcie w styczniu kto miał racje

ceokrachu, czas na szach mat
    Oto, jak naganiałeś na spadki na Inno-gene i nie byłeś już tak elokwentny jak tutaj... a bodajże sprzedałeś papier powyżej 50zł ;)

Autor: ceokrachu[83.26.165.*] 2020-08-16 21:44     
    "Jutro was wystraszy kurs, pamiętajcie trzymać wysoko kupione akcje :D po przecież giełda was potrzebuje, ubranych ponad 17zl. Brednie. Wywalać póki strata nie jest dotkliwa i tyle, kto to bedzie łapał, chyba kretyn ..."

Link, żeby nie było, że kłamie.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-wszyscy-bronimy-15-zl,39308641.html

Szach mat ? A to moje IP? To nie moje słowa. IP innego województwa . Szach mat chłopczyku
    Dnia 2020-11-29 o godz. 18:41 ceokrachu napisał(a):
    > Szach mat ? A to moje IP? To nie moje słowa. IP innego województwa . Szach mat chłopczyku

oczywiście, że szach i mat
    Ten post, który zacytowałem, to został napisany z zarejestrowanego konta. Dokładnie taki sam nick, jak twój. Jak wiadomo, dwa konta zarejestrowane nie mogą mieć takiej samej nazwy... co oznacza, że to ty pisałeś.

niestety, ale trafiła kosa na kamień.
    a to są cytaty z tego wątku, żeby zaraz nie pisał, że to nie on.

ceokrachu [37.47.147.*]2020-11-29 13:52
    "Nie jestem Kolkowiczem. Wyniki finansowe tej spółki nie obronią i nie wiem czemu sie uczepiliście. Przychód powinien odpowiadać połowie kapitalizacji czyli jesteśmy 2x za wysoko na kursie. O zysku nie wspomnę. Uziwerzcie mi ze gra pod scenariusz pozwala mi kupować teraz, a wy wisicie już jakiś czas, nie twierdze ze mam najlepsze wejście ale średnia 0,671 wiec nienajgorzej . Nie mam nic do wyników bo sa przyzwoite ale ilość akcji i kapitalizacja nie sa po waszej stronie z tym argumentem. Spodziewam sie kilku ESPI w grudniu i wzrost kursu ale bądźcie realistami - jak bedzie pompka nawet 50% to kurs musi skonsolidować. Fakt nie przywiązuje sie do papiera, ale wejście w akcje najwcześniej wieńczy sprzedaż po 6-8 tygodniach. Ja tam rozegram pod scenariusz z jednym kołkiem. Zobaczymy czy sie opłaci czy nie."

ceokrachu [37.47.147.*]2020-11-29 16:45
    "Ja napisałem jaki gram scenariusz. Tak, sprzedałem w czerwcu przed odpalem ale wszedłem pakietem w INNOgene i biomaxime wiec faktycznie bez różnicy dla zysku. A opory które opisuje to nie moje wymysły. Na tych poziomach po prostu stoi w arkuszu kilka mln sztuk akcji do przebicia. Gram scenariusz z jednym kołkiem i SL na 53 grosze. A wy róbcie co chciecie, a akcji mam 250 000 aktualnie. Już nie bede nic pisał pomyślcie w styczniu kto miał racje"

Ceokrachu jest za, a nawet przeciw. Nie jest kółkowiczem, ale chce zrobić kółko. :D
    Chłopie o czym ty mówisz o innogene jak było po 15zl. Spokojnie znajdziesz mnie tez na INNO w czerwcu i maju.
    Masz kolejny post z zarejestrowanego konta... 2 minuty szukania.

ceokrachu [37.47.83.*] 2020-08-16 14:07
    Opublikowano przy kursie:  18,00 zł , zmiana od tamtej pory: 186,67%

"Ja sie założę. Stawiam 10000 zł ze jutro nie uświadczysz 19zl, nawet 18,50. dodatkowo tysiąc ze poniżej 14zl. Realnie kierunek 13-12 zł, niekoniecznie jutro. 20zl ?przeciez to zupełnie nierealne jest. Kapitalizacja liczyła na minumum milion zysku, 5 mln programu motywacyjnego z maja musi być w dwa kwartały, możliwa emisja akcji menadżerskich, Zejdźcie na ziemie, te akcje rosną z groszy od stycznia a nie od 10zl .... marzyciele, wszak nie musze nic więcej gadać jutro już po TKO będziecie wiedzieć czy zobaczycie mityczne 20zl i kiery ... 3kruki sa możliwe"

link na potwierdzenie.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-21-22zl-bez-infa-zaklad,39302085.html

Z tego wątku
     ceokrachu [37.47.147.*] 2020-11-29 12:07
    Czyli po prostu sami marzyciele. Nikt nie gra pod scenariusz tylko pod cuda na kiju. Ok jak ktoś rozkmini o oc kaman to pw na tweeterze.

Podobny mechanizm. Staraj się Ceo bardziej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.221.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Scenariusz Autor: mariusz223344 [176.221.121.*]
    Tych postów koleś ma więcej, to jest ewidentna manipulacja, trzeba cie koleś dokładniej poczytać, chm, zobaczyny czy to nie sugestie finansowe
    A zauważyłeś ze 3 kruki po tym wpisie były? Kurs spadł aż do 8,80. A czepiasz sie wpisów przy 18
  • Re: Scenariusz Autor: mariusz223344 [176.221.121.*]
    Tak i jaskółki, weź koleś nie kompromituj się
    Nie musze nikomu nic udowadniać. Fakt napisałem ile mam akcji i wrzuciłem w arkusz to był błąd. Lepiej anonimowo patrzeć jak sie tłuczecie o papier i siwiejecie bo wisicie na hakach. Prawda o was jest taka ze guzik zarabiacie bo w średnim terminie każdy na was kręci wała, a jak cos pod dyskusje ktoś napisze to udajecie mądrych. Jak tu było 21 groszy to żaden z was nie kupował, ale po 4 miesiącach slinicie sie bo uważam ze 70 groszy nie bronią wyniki :D grajcie swoje, robicie to bardzo dobrze. Aha apropo zarzutu o kolka - zrób kółko na takim wolumenie to porozmawiamy. Poza tym wisicie bo daytrade to wasza domena- jak ja bede realizował o ile, zysk 80% to wasz poziom takiego zysku bedzie ponad nowe ATH. Wiec kompromitacja jest po waszej stronie
[x]
HUBTECH -1,64% 0,24 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.