XTB, Creepy Jar, Pyramid Games, GenXone, Bloober, SkinWallet, Oprócz tego Inbook pod odwrócone przejęcie przez Medicofarmę. Lug pod wygrany ogromny przetarg w Warszawie na modernizacje oświetlenia, jeszcze nieogłoszony w ESPI. The Dust pod premierę "I, the Inquisitor", to na dłuszy termin.
Bloober mam i jestem ciekaw jak się temat rozwinie. Jeżeli chodzi o gry, to jest duży progress, ale w samej spółce chyba jakieś zmiany się szykują. Walne za kilka dni, to się dowiemy.
A czy ktoś ma lub interesuje się Lotos-em? Cena wydaje się nadal niska, chociaż od dołka jest już + 10 zł. O ile dobrze pamiętam tam jest kwestia przejęcia przez Orlen, a to chyba wiąże się z wykupem papierów.
Komar ja posiadam Lotos Liczę na spory zarobek wycena księgowa jest bardzo duża od obecnej ceny. To jest znana firma w całej Europie środkowej i wschodniej. Przejęcie jak dojdzie do skutku musi się odbyć w miarę uczciwie.
Hej Komar, ja mam lotos i orlen. Lotos przy 28,50- 30 kupowany, dolka nie złapałem. Czekam na temat przejęcia chyba ,ze wcześniej wroci powyzje 40,xx to nie będę czekał ze sprzedażą, niestety spolka rozgrywana politycznie i nigdy nie ma pewności, ale case podobny, jak z energą - trzeba kupić blisko dołka, wydaje mi się, że już osiągnięty i czekać
Poczekam z Lotosem. Trochę za bardzo buja, tym bardziej, że chyba znowu będą chcieli grać na spadki. Myślę, że bezpiecznie to wejście poniżej 30 zł. Jak się nie uda, to trzeba poszukać czegoś innego :).