• Historia spółki Autor: guderin [77.237.13.*]
    Witam,
    czy znajdzie się tutaj ktoś życzliwy i w kilku słowach opisze mi historię tej spółki? Czemu ona zaliczyła spadek z 220 do 8.5 ?
    W tym momencie wydaje mi się ciekawa na wejście ale ten zjazd mnie trochę niepokoi.

Z góry dzięki.
  • Re: Historia spółki Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-11-28 o godz. 18:29 guderin napisał(a):
    > Witam,
    > czy znajdzie się tutaj ktoś życzliwy i w kilku słowach opisze mi historię tej spółki? Czemu ona zaliczyła spadek z 220 do 8.5 ?
    > W tym momencie wydaje mi się ciekawa na wejście ale ten zjazd mnie trochę niepokoi.
    >
    > Z góry dzięki.

historia tej spółki to historia obietnic, obietnic i jeszcze raz obietnic oczywiście nie spełnionych obietnic .... te śmieszne zyski pokazywane w raportach wynikają z dotacji - wnioski o dotacje spółka opanowała do perfekcji - zysków z podstawowej działalności niestety brak ... od dwóch lat w raportach pokazują przychód wynikający ze zwrotu nadpłaconego podatku kontrola prawidłowości tego zwrotu miała się zakończyć w sierpniu tego roku - koniec listopada wiadomości na ten temat brak (kwota nie mała bo 1,7 mil)
    obecnie moim zdaniem spółka jest bardzo spekulacyjna (jednego dnia jest + 18% drugiego - 18% bez żadnego komunikatu)
    w poniedziałek oczekujemy raportu za 3 KW więc przekonamy się po raz kolejny co nasze czapeczki tam wystrugają :) :)
  • Re: Historia spółki Autor: ~tłumik [188.146.37.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_w-2-5-roku-93-z-kapitalizacji-zwolinski-i-fijalkowski-licza-zyski,34152371.html
  • Re: Historia spółki Autor: ~Alldom [78.11.137.*]
    Po jutrzejszym raporcie w historii spółki pojawi się kolejny zwrot akcji, być może ci co ostatnio kupili towar, będą usatysfakcjonowani płynącymi korzyściami.
  • Re: Historia spółki Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Zamiast raportu wstępne dane, a po sesji raport, ciekawe rozwiązanie jak zwykle :) Jeśli chodzi o gry to jak zwykle nic się nie zmieniło przychody na takim samym poziomie, ciekawe jakie koszty zaksięgują w tym kwartale, chętnie poczytam jak już audytor im to podklepie :)
  • Re: Historia spółki Autor: ~tłumik [188.146.32.*]
    Dnia 2020-11-30 o godz. 09:50 ~bart napisał(a):
    > Zamiast raportu wstępne dane, a po sesji raport, ciekawe rozwiązanie jak zwykle :) Jeśli chodzi o gry to jak zwykle nic się nie zmieniło przychody na takim samym poziomie, ciekawe jakie koszty zaksięgują w tym kwartale, chętnie poczytam jak już audytor im to podklepie :)

I to jakie!?!
    - to jest o niebo lepsze, niż w dzień raportu odpisy, potem zaś brak raportu i zawieszenie ;)
  • Re: Historia spółki Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-11-30 o godz. 17:32 ~tłumik napisał(a):

> I to jakie!?!
    > - to jest o niebo lepsze, niż w dzień raportu odpisy, potem zaś brak raportu i zawieszenie ;)

nie kracz .. :) :) drugi raz chyba takiego samego numeru nie zrobią ....wtedy było 23,59 odpis 2 mil i raport bezwartościowy bo bez audytu biegłego - popisali się . :) :) fakt że ja im kompletnie nie wierzę

• Re: Historia spółki Autor: ~bart [79.185.106.*]
    Historia lubi się powtarzać, raport o 23:59?
  • Re: Historia spółki Autor: ~borewicz [89.75.157.*]
    jeszcze kupa czasu :) prawie 1 godz i 40 min
  • Re: Historia spółki Autor: ~Biedroń [88.156.137.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=P8QHgffIZ9s
[x]
TBULL 0,00% 3,00 2025-12-17 11:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.